Kerman käyttäminen ruuassa on ällöttävää
Kommentit (43)
Kermaperunoita hankala tehdä ilman kermaa.
Samaa mieltä. En ikinä käytä kermaa ruoanlaitossa.
Kyllä mämmiin pitää laittaa kermaa.
Kerma kuuluu viemäriin, ei ruokaan.
Suomalaiset ja muut lihovat kuin nopeasti lihotettava lihakarja: syödään tärkkelystä kaikissa muodoissa, protskupatukat ym. pelkkää sontaa. Lisäaineita, glukoosi siirappia, soijaa ym. turhaa ihmiskeholle myrkkyä.
Käyttäkää lihaa, oikeaa voita, kermaa ilman lisäaineita, juureksia, kasviksia. Ja tavallista sokeria! Vatsa ja suolisto kiittää. Et liho vaan olet energinen. Palataan oikean ruuan äärelle.
Samanlaista tavaraa kuin juustokin.
No et ole saanut kunnon ruokaa.
Kermaista lohikeittoa on vaikea tehdä ilman. Ja toisekseen sitä käytetään maun takia
Vierailija kirjoitti:
No et ole saanut kunnon ruokaa.
Kermaista lohikeittoa on vaikea tehdä ilman. Ja toisekseen sitä käytetään maun takia
🤮
No älä käytä saatanan typerä akka.
Kyllä sitä pikkuisen voi lirauttaa keittoon tai kastikkeeseen. Pyöristää ja pehmentää mukavasti makua.
No ruokakermojen käyttö vielä hullumpaa. Miksi niitä edes myydään?
Vierailija kirjoitti:
No et ole saanut kunnon ruokaa.
Kermaista lohikeittoa on vaikea tehdä ilman. Ja toisekseen sitä käytetään maun takia
Sehän pilaa vaan hyvän lohikeiton.
En käytä mitään maitotuotteita ruoanlaitossa.
ok