Miten maustaisit vihreät linssit esim. salaattiin?
Pussillinen tuollaisia kuivattuja löytyy niin jos keittelen niitä vaikka kanaliemessä niin sopisiko siihen lopuksi joku tuoreyrtti tms?
Kommentit (7)
Älä keitä liikaa eli mössöksi. Jätä ehjiksi ja suussa napsuviksi.
Oliiviöljyn, sitruunamehun ja raastetun sitruunan kuoren ja puristetun valkosipulin seoksella. Riippuen muista salaatin aineista siihen voisi tulla lisäksi esim. dijon-sinappiakin. Mutta sitruuna on minusta olennaista, koska pavut kaipaa haposta vähän raikkautta.
Salaattiin linssit voi myös paistaa tai paahtaa öljyssä.
Mä en laittaisi keittoveteen mitään ihmeempää, mutta sitten keiton ja valuttamisen jälkeen pyörittelisin oliiviöljy/sitruuna tai etikka/valkosipuli/suola ja pippuri kastikkeessa.
En mitenkään. Salaattiin tulee kastike, ja se maustaa sitten ne linssitkin samalla.
Valkosipuli, mustapippuri, suola ja persilja. Ja vähän voita tai hyvää oliiviöljyä. Ei nyt ole kaikki mainitut "yrttejä", mutta älä tapa sen takia.