Kannattaako leivän päälle pistää sisäfileetä?
Sehän ei ole prosessoitua. Ja kun käyttää tosi ohuita siivuja niin ei edes niin kallista kuin voisi kuvitella.
Kommentit (12)
Kannattaa. Leikkeleet on helppo tehdä itsekkin.
Broileria. Naudanpaistia. Kinkkua. Uuniin vaan ja sitten siivuiksi.
Puppa👴🏻🧡 hyväilee peräaukkoa ou jee!🥳
Vierailija kirjoitti:
Kannattaa. Leikkeleet on helppo tehdä itsekkin.
Broileria. Naudanpaistia. Kinkkua. Uuniin vaan ja sitten siivuiksi.
Jep. Nimenomaan paistia kannattaa käyttää, fileen valmistaisin toisin. Ei tarvita nitriittejä.
Ihan samat nitriitit saa muuten niistä vegeleikkeleistäkin.
Puppa👴🏻🧡 hyväilee peräaukkoa ou jee!🥳
Kyllä kannattaa. Ja sisäfileen makua voi parantaa savustamalla ja erinomaisesti siihen sopii tupakansavu.
Vierailija kirjoitti:
Puppa👴🏻🧡 hyväilee peräaukkoa ou jee!🥳
hyvin sanottu!
Vierailija kirjoitti:
Puppa👴🏻🧡 hyväilee peräaukkoa ou jee!🥳
Kenen...et kai vaan Jari Sillanpään?
Tottakai.
Ja saa hyvää edullisesti.
Ja jouluna kinkkua.
Ja hyvää sinappia päälle.
Itte en laittaisi. Leikkeleet ja makkarat on syötävämpiä leivän päällä. Tarkoitan helpompi syödä. Sisäfileen pitäisi olla tosi mehukas tai pehmee että sitä mun mielestää kannattaa laittaa leivän päälle.
Lähdetkö, ap, treffeille mun kanssa?
Laita porkkanasiivuja vaan.