Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hei sinä ravintoloitsija joka märisee kun lounasasiakkaiden määrä vähenee, kerron sinulle nyt miksi

Vierailija
21.11.2024 |

Nostat lounaan hintaa sitä mukaa kun verottaja nostaa lounasedun arvoa. Joka ikinen kerta. Osa teistä vivuttaa vielä hinnan 40 senttiä - 1,40 euroa lounasedun maksimin yli, jolloin en esimerkiksi voi maksaa työnantajak lounasedulla esim. Smartum Payllä koko summaa vaan joudun kassalla kaivamaan kuvetta tai käyttämään jotain muuta maksuvälinettä lisäksi. Hävetkää.

Hintojen nousun vastineeksi lounaasi taso ei tyypillisesti koskaan kohene vaan pysyy hädin tuskin samana tai liian usein jopa laskee. 

Siinä sulle syitä miksi lounaalla käy vähemmän ihmisiä ravintolassaai. Etätyöt ja yleinen taloustilanne, joo, mutta itse esimerkiksi olen vain lisännyt ravintoloissa syömistä koronan jälkeen etätöissä koska se tarjoaa selkeän ja hyvän katkon työpäivään.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
21.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haista sinä paska!

Vierailija
2/8 |
21.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hinta nousee ja laatu huonontunut

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
21.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Haista sinä paska!

Kiitos kontribuutiostasi tähän ketjuun. Oletko tänään ponnistellut työllistyäksesi?

Vierailija
4/8 |
21.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juuri näin kuten kirjoitit!

Naurettavia hintoja ylipäätään ravintoloissa nykyään

Vierailija
5/8 |
21.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomalaisten pyörittämät lounasravintolat on yleensä niitä jotka vedättää hintoja eniten, sen olen huomannut. Tukusta ostetaan halvinta paskaa mutta asiakkaalta otetaan aina premium hinta.

Vierailija
6/8 |
21.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Helpoin keino vaikuttaa on jättää menemättä joka vuosi lounashintoja vivutteleviin ravintoloihin ja ilmoittaa ravintoloitsijalle henkilökohtaisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
21.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on ongelmana keittiöhenkilökunta, heille pitää maksaa palkkaa, koska työkkäristä ei saa pätevää kokkia työkokeiluun, vaikka pyydetty on. Mitä isommat palkat on ruuanlaittajilla ja tiskaajilla, sitä enemmän pitää asiakkaalta rahaa saada. Samalla vuokra nousee eikä muutkaan kulut pienene. Kyllä harmittaa, kun ilman palkkakuluja voitaisiin tarjota annos 4 eurolla.

Vierailija
8/8 |
21.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Meillä on ongelmana keittiöhenkilökunta, heille pitää maksaa palkkaa, koska työkkäristä ei saa pätevää kokkia työkokeiluun, vaikka pyydetty on. Mitä isommat palkat on ruuanlaittajilla ja tiskaajilla, sitä enemmän pitää asiakkaalta rahaa saada. Samalla vuokra nousee eikä muutkaan kulut pienene. Kyllä harmittaa, kun ilman palkkakuluja voitaisiin tarjota annos 4 eurolla.

Tämä muuttuu kun oleskeluyhteiskunta ajetaan lopullisesti alas. Tuolla on pilvin pimein oppimiskykyisiä (muttei haluisia) työttöminä, kunhan makaamisesta maksaminen lopetetaan niin alkaa kiinnostaa erilaiset kouluttautumis- ja työssäoppimisvaihtoehdot ja se Savukoskella työttömänä makaava kokkikin on yhtäkkiä valmis muuttamaan muualle työn perässä kun rahahanat käännetään kiinni.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kahdeksan neljä