Miksi budabest konvehdit ei maistu samalta kuin 90-luvulla kun olin lapsi.
Kommentit (23)
Onko kukaan huomannut Nutellassa saman? Mielestäni oli ennen parempaa, muistelen sitä makua edelleen vesi kielellä.
Kyllä ne oli yhtä pahanmakuisia jo silloin. Hyi hitto.
Vierailija kirjoitti:
Resepti muuttunut, aineosia vaihdeltu halvempiin.
Ennen oli mainoksen mukaan "tilkka jalojuomaa" eli konjakkia. Sama homma kuin Royal-suklaat ja monet muut, eli edellinen resepti oli liian hyvä ja mikä pahinta, vanha.
Koostumus muuttunut, samoin makuaistisi.
Resepti muuttunut isoa valmistajaa miellyttävämmäksi.
Johtuu ihan siitä että sillon ennen et syöny herkkoja kuin harvoin, nyt vedät joka ikinen päivä makeeta naamaan.
Resepti voi muuttua vääh,mutta makuaisti on muuttunut paljon elintavoista johtuen.
Vierailija kirjoitti:
Johtuu ihan siitä että sillon ennen et syöny herkkoja kuin harvoin, nyt vedät joka ikinen päivä makeeta naamaan.
Resepti voi muuttua vääh,mutta makuaisti on muuttunut paljon elintavoista johtuen.
Minä olen syönyt herkkuja joka päivä seitsemän vuotiaasta lähtien. Minun kohdalla ei tuo syy päde.
Budapestit tehtiin Turussa vuoteen 2006, kunnes tehdas suljettiin ja valmistus siirrettiin Ukrainan Pultavaan. Raaka-aineet ovat vuosien varrella vaihtuneet huomattavasti halvempiin.
Budapest ollut lempisuklaani joulun tienoolla, mutta myös tryffelisuklaat hyviä jopa parempia kun Budapest.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Johtuu ihan siitä että sillon ennen et syöny herkkoja kuin harvoin, nyt vedät joka ikinen päivä makeeta naamaan.
Resepti voi muuttua vääh,mutta makuaisti on muuttunut paljon elintavoista johtuen.
Minä olen syönyt herkkuja joka päivä seitsemän vuotiaasta lähtien. Minun kohdalla ei tuo syy päde.
Sama mulla. Isä toi aina töistä kotiin tullessaan herkkuja joten koko perhe mässytteli herkuilla joka ikinen päivä.
Vierailija kirjoitti:
Budapestit tehtiin Turussa vuoteen 2006, kunnes tehdas suljettiin ja valmistus siirrettiin Ukrainan Pultavaan. Raaka-aineet ovat vuosien varrella vaihtuneet huomattavasti halvempiin.
Olinkin tulossa kirjoittamaan, että mielestäni Budapestien maku on muuttunut jo useita vuosia sitten.
Cheapflation
Kaikki makea mikä ennen makeutettiin sokerilla makeutetaqn nyt maissitärkkelyksellä ja inverttisokerilla ja ties millä.
Mikään ei maistu samalta.
100 vuotta sitten varmaan fatserin parhaat oli ihan parhaita ja kettukarkit tuoksuivat pihlajanmarjalle. Nyt niissä on luontaisen kaltaista aromia ja niitä hiton pseudosokereita ja hyytelöintiainettq
Vierailija kirjoitti:
Cheapflation
Kaikki makea mikä ennen makeutettiin sokerilla makeutetaqn nyt maissitärkkelyksellä ja inverttisokerilla ja ties millä.
Mikään ei maistu samalta.
100 vuotta sitten varmaan fatserin parhaat oli ihan parhaita ja kettukarkit tuoksuivat pihlajanmarjalle. Nyt niissä on luontaisen kaltaista aromia ja niitä hiton pseudosokereita ja hyytelöintiainettq
Suututtaa kun Fazerin parhaat muutettiin jokunen vuosi sitten samanlaisiksi eli lähes kaikki karkit samanmuotoisia. Kaiketi halvempaa kun voi tehdä samalla muotilla kaikki. Kiss-kiss varmaan ainoa poikkeus
Koska makuaistisi kuten muutkin aistisi ovat kuoleentuneet !
Budapest konvehtien koko on suorastaan kutistunut ja hinta on noussut siihen nähden liian paljon.Jopa ballerina keksit on pienempiä kooltaan.Ja maku on myös erilainen kuin ennen.Säästetäänkö raaka-aineissa tällä tavoin vai minkä vuoksi moni asia tulee huonompi?Miksi emme valmista parempi laatuisia tuotteita?Ei ole syytä pienentää keksien tai konvehtien kokoa.Kuka on ollut muuttamassa/päättämässä niiden oikeaa kokoa pienemmäksi.Sen haluaisin tietää.
Kielletyn hedelmän viehätys puuttuu, kun äitisi ei toru sinua jouluherkkujen näpistämisestä.
Resepti muuttunut, aineosia vaihdeltu halvempiin.