Miksei suukkoihin tule siis niihin syötäviin uusia kunnon makuja?
Nämä vadelman makuiset aivan liian äklömakeita. Perus mokka on hyvä mutta olisihan se kiva kun olisi uusia. Mitä näitä karpalo ja puolukka makujakin ollu niin eih. Pääsiäisenä olisi appelsiini vai mandariini maku se oli hyvä.
Kommentit (85)
Onko niissä nykyään päällä valkosuklaata ettei olisi rassistisia vai sekö se vasta oliskin paha juttu?
Kinuskin maku olisi ehkä hyvä ellei liian makeksi tehtäisi. Onhan noita kaikenmaailman karkkimakujakin niin eikö näihin keksitä mitään. Jouluksi jotain joulunmakuja muutakin kuin piparkakun makuja.
Saisi niihin tavallisiinkin suukkoihin tulla uusia makuja.
Vierailija kirjoitti:
Samaa mieltä. Siellä ei kyllä tuotekehitykseen ole jaksettu tippaakaan panostaa, vaan vedetään kymmeniä vuosia vanhoilla, muutamalla, maulla. Pohjoiset mustikka, puolukka ja lakka olisivat kivoja, samoin eksoottiset esim mango ja ananas. Aina samat vanilja, mansikka ja mokka, joskus harvoin banaani. Tylsiä ovat
Puolukkahan on ollut kausimakuna.Vai oliko karpalo,en muista.
Vierailija kirjoitti:
Kinuskin maku olisi ehkä hyvä ellei liian makeksi tehtäisi. Onhan noita kaikenmaailman karkkimakujakin niin eikö näihin keksitä mitään. Jouluksi jotain joulunmakuja muutakin kuin piparkakun makuja.
Suolakinuski olisi varmaan nam 😋
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Samaa mieltä. Siellä ei kyllä tuotekehitykseen ole jaksettu tippaakaan panostaa, vaan vedetään kymmeniä vuosia vanhoilla, muutamalla, maulla. Pohjoiset mustikka, puolukka ja lakka olisivat kivoja, samoin eksoottiset esim mango ja ananas. Aina samat vanilja, mansikka ja mokka, joskus harvoin banaani. Tylsiä ovat
Puolukkahan on ollut kausimakuna.Vai oliko karpalo,en muista.
Kausimaut on typerä keksintö. Löydät jonkun kivan, niin jo hetkessä se häviää myynnistä. Miksi niitä ei voi myydä vuoden ympäri? Ärsytti just, kun huomasin kesällä, että Giflariin tullut vihdoinkin uusi maku, niin seuraavalla kerralla sitä ei enää ollut, kun olikin vain kesän kausimaku. Siinä toinen pulju, joka voisi laajentaa makuvalikoimaansa.
Jotain suolaisen ja makean yhdistelmääja päärynän maku.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Samaa mieltä. Siellä ei kyllä tuotekehitykseen ole jaksettu tippaakaan panostaa, vaan vedetään kymmeniä vuosia vanhoilla, muutamalla, maulla. Pohjoiset mustikka, puolukka ja lakka olisivat kivoja, samoin eksoottiset esim mango ja ananas. Aina samat vanilja, mansikka ja mokka, joskus harvoin banaani. Tylsiä ovat
Puolukkahan on ollut kausimakuna.Vai oliko karpalo,en muista.
Kausimaut on typerä keksintö. Löydät jonkun kivan, niin jo hetkessä se häviää myynnistä. Miksi niitä ei voi myydä vuoden ympäri? Ärsytti just, kun huomasin kesällä, että Giflariin tullut vihdoinkin uusi maku, niin seuraavalla kerralla sitä ei enää ollut, kun olikin vain kesän kausimaku. Siinä toinen pulju, joka voisi laajentaa makuvalikoimaansa.
Totta. Itse pidin siitä appelsiinin makuisesta suukosta ja sitten ne hävisikin.
Talvimakuna ollut tuo puolukka-karpalo.
vadelma ja salmiakki/laku olis hyviä, sitruuna/lime, pistaasi, suklaa, nougat
Joo ei mitään kausimakuja vaan ihan pysyviksi.
Nyt on myös puolukka-karpalo ja mustaherukka.
Vierailija kirjoitti:
Neek*erinpusut eivät ole koskaan olleet hyviä. Ennen niillä oli edes hauska nimi ja logo.
Silti semmosen joskus osti: suklaakuorinen kökkö ilmavaa vaahtoa, rapea vohvelipohja. Eikä maksanut paljon.
Kyllä ne ihan hyviä oli. Nimi ja kuvakin oli hauska.
Joskus oli tropical maku suukoissa. Siinä oli muistaakseni passionhedelmä banaani ja ananas.
Vierailija kirjoitti:
Samaa mieltä. Siellä ei kyllä tuotekehitykseen ole jaksettu tippaakaan panostaa, vaan vedetään kymmeniä vuosia vanhoilla, muutamalla, maulla. Pohjoiset mustikka, puolukka ja lakka olisivat kivoja, samoin eksoottiset esim mango ja ananas. Aina samat vanilja, mansikka ja mokka, joskus harvoin banaani. Tylsiä ovat
Ananasta maistaisin, jos sellainen tulisi! Saisi jäädä koko laihdutuskuuri siinä kohtaa.
Suklaa-rasvaa ja sokerivaahto?
Ravintoarvo 0,0.
Mitäpä ei nainen söis itseään lihottaakseen
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Samaa mieltä. Siellä ei kyllä tuotekehitykseen ole jaksettu tippaakaan panostaa, vaan vedetään kymmeniä vuosia vanhoilla, muutamalla, maulla. Pohjoiset mustikka, puolukka ja lakka olisivat kivoja, samoin eksoottiset esim mango ja ananas. Aina samat vanilja, mansikka ja mokka, joskus harvoin banaani. Tylsiä ovat
Puolukkahan on ollut kausimakuna.Vai oliko karpalo,en muista.
Kausimaut on typerä keksintö. Löydät jonkun kivan, niin jo hetkessä se häviää myynnistä. Miksi niitä ei voi myydä vuoden ympäri? Ärsytti just, kun huomasin kesällä, että Giflariin tullut vihdoinkin uusi maku, niin seuraavalla kerralla sitä ei enää ollut, kun olikin vain kesän kausimaku. Siinä toinen pulju, joka voisi laajentaa makuvalikoimaansa.
Domino-keksien kausimaut tuntuvat olevan myynnissä läpi vuoden. Vai olenko nähnyt omiani? Minusta on ihan mukava, että on pari eri lajitelmaa, joita on kaudesta riippumatta myynnissä ympäri vuoden. Voi maistella kesällä jouluisia makuja, tai jouluna kesäisiä.
Se banaanin makuinen on paras, mutta sitä ei löydä juuri mistään, tosi ärsyttävää!!
Samaa mieltä. Siellä ei kyllä tuotekehitykseen ole jaksettu tippaakaan panostaa, vaan vedetään kymmeniä vuosia vanhoilla, muutamalla, maulla. Pohjoiset mustikka, puolukka ja lakka olisivat kivoja, samoin eksoottiset esim mango ja ananas. Aina samat vanilja, mansikka ja mokka, joskus harvoin banaani. Tylsiä ovat