Englantilaistyyliset makkarat Suomessa?
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
Mitä makkaraa ne sitten siellä syö?
Arinamakkaraa nyt ainakin.
Sitten se täytyy itse tehdä. Ei taida löytyä kauppaa joka myisi englantilaista makkaraa valmiina. Tämä on joku kotkalainen Anthony.
Anthony Watsonin "perusmakkara"
Kaksi kiloa jauhettua lihaa (sianlihaa, rasvapitoisuus mieluiten vähintään 25 prosenttia). Mukaan voi lisätä myös esimerkiksi lampaan tai hirvenlihaa.
25 grammaa suolaa
5 grammaa pippuria
350 grammaa vettä
12 grammaa yrttejä
3 grammaa inkivääriä
3 grammaa korianteria
3 grammaa muskottipähkinää
Makkaramassan voi halutessaan ajaa lihamyllyn läpi toisen kerran ennen pursotusta.
Kypsennä makkaroita pannulla tai uunissa 25 minuuttia. Varmista, että makkara on kypsentynyt kunnolla eri puolilta.
Englantilaiset käyttävät paljon enemmän mausteita ja vahvoja yrttejä, joihin Suomessa ei olla totuttu
Vierailija kirjoitti:
Mitä makkaraa ne sitten siellä syö?
Määkin ihmettelen mitäs erilaista niissa on?
Öööö no siis ei niitä Suomessa syödä?
Lisäksi kaikki makkarat on junttia ruokaa
Tuossa edellä on selitetty makkaroiden eroa.
Pitänee varata lennot Lontooseen.
Joo niitä ei ole Suomessa. Buukkaa ne lennot.
Mitä makkaraa ne sitten siellä syö?