Leipomisesta tietäville kysymys: browniet
Tein tänään brownieita, jotka olisi tarkoitus tarjoilla ylihuomenna (Pahoittelut, jos kyseisen leivonnaisen kirjoitusmuoto on väärä, mutta ei takerruta siihen, browniet, brownies...) Kannattaako ne säilyttää nämä pari vuorokautta tiiviissä rasiassa huoneenlämmössä vai jääkaapissa?
Toinen kysymys liittyy pakastamiseen. Brownieita varmasti jää yli ja ne on tarkoitus pakastaa. Voinko pakastaa jäljelle jääneet vasta lauantaina vai olisiko parempi pakastaa osa nyt heti? Kumpi siis on paras vaihtoehto maun ja koostumuksen kannata vai onko sillä väliä?
Kommentit (5)
Jääkaapissa minäkin säilyttäisin, mutta ottaisin ennen tarjoilua riittävän ajoissa esille, että eivät ole enää ihan jääkaappikylmiä ja pehmenevät hieman. Ja pakastimeen voi laittaa sitten tosiaan vasta lauantaina.
Vierailija kirjoitti:
Säilyttäisin ilman muuta jääkaapissa. Pakastaa voit hyvin vasta lauantaina, ero maussa/koostumuksessa tuskin on huomattava.
Kiitos
Jääkaapissa säilytys. Itse laittaisin ehkä heti pakkaseen, mutta eipä sillä tosiaan merkitystä.
Leivoin niitä sunnuntaina ja ovat tiiviissä rasiassa ihan pöydällä.
Säilyttäisin ilman muuta jääkaapissa. Pakastaa voit hyvin vasta lauantaina, ero maussa/koostumuksessa tuskin on huomattava.