Mitä muita eliöitä syötte elävinä kuin ostereita?
Juuri merestä nostettu osteri, tippa sitruunamehua ja ripaus merisuolaa. Hörppäys kuoresta ja kipristelevä osteri kulkee kohti vatsaasi. Nam!
Kulaus kylmää valkoviiniä ja pala patonkia. Nautinto!
Kommentit (10)
Osteri pureskellaan, ap. Se tarjoillaan myös avattuna ja kuorestaan irrotettuna, ja se kuolee irrotettaessa.
Muisto 70-luvun Marseillesista. Sumuinen Välimeri kuin Monnetin maalauksesta. Kalastajat palaavat mereltä ja myyvät tuoreita ostereita suoraan veneestä 1 frangi /kpl. Avaavat osteriveitsellä ja tarjoavat hörpättäväksi. Unohtumaton muisto ja makuelämys!
Bakteereita ainakin tulee syötyä. Onneksi mahahapot tehoaa suurimpaan osaan.
Kananmuna on elävä kanan sukusolu (kanan alkio, sikiö) Jos joku jaksaa sen hautoa saa kuoria tipun.
Vierailija kirjoitti:
Bakteereita ainakin tulee syötyä. Onneksi mahahapot tehoaa suurimpaan osaan.
Kuolisimme ilman kontaktia mikrobeihin ja symbiootteihin.
Vierailija kirjoitti:
Mihin ihmeeseen tarvitset osterin kanssa suolaa?
Itse pidän niistä ilman mitään. Joskus harvoin marinoitu sipuli tai tippa tulista kastiketta vaihtelun vuoksi.
Vastauksena kysymykseen: jokainen meistä syö elävältä mikrobeja ja monet myös elinkelpoisia kasvinosia. Teknisesti ottaen kuumentamaton siemen on elävä, kokonainen kasvi.
Vastauksena sinun kysymykseesi: aloittaja ei selvästikään ole koskaan syönyt yhden yhtä osteria.
Vierailija kirjoitti:
Kananmuna on elävä kanan sukusolu (kanan alkio, sikiö) Jos joku jaksaa sen hautoa saa kuoria tipun.
Keitettynä ei ole enää elävä. Kokoraakana syömisen voisin hyväksyä elävältä syömiseksi. Toinen kysymys on, onko se hedelmöitynyt. Ellei, ei ole oikein kutsua sitä alkioksi taikka sikiöksi.
Mihin ihmeeseen tarvitset osterin kanssa suolaa?
Itse pidän niistä ilman mitään. Joskus harvoin marinoitu sipuli tai tippa tulista kastiketta vaihtelun vuoksi.
Vastauksena kysymykseen: jokainen meistä syö elävältä mikrobeja ja monet myös elinkelpoisia kasvinosia. Teknisesti ottaen kuumentamaton siemen on elävä, kokonainen kasvi.