Juustojen ystävät! Paras juusto ja saa olla useampiakin?
Kommentit (28)
Pitkään kypsytetty gouda ja cheddar, gruyere, pecorino, parmesaani, sinihomejuusto...
Appenzeller, Old Amsterdam, tuhkaraitajuusto, Tilsiter, vuohenjuusto, yrttigouda
Vierailija kirjoitti:
Pitkään kypsytetty gouda ja cheddar, gruyere, pecorino, parmesaani, sinihomejuusto...
Ja Valion Keisarinna, en muista mitä juustoa se on.
Kalleimmat sinihomejuustot, väistämättä myös parhaimmat.
Yks on aika paha paikka valita, mutta sanotaan sitten Grand noir sinihomejuusto.
Kertokaa lisää. Saa olla useampikin.
Epoisses de Bourgogne ja Chaource.
Ehdottomat suosikit. 😋
Jos yksi pitää valita, niin Gruyere
Port Salut noin yleisjuustona, kermajuuston kermaisuus mutta goudan voimakkaampi maku yhdistyy samaan. Suosikkini leivän päälle.
Roquefort Papillon sellaisenaan ja Comte esim. perunagratiinissa.
Tiedän, mikä on omasta mielestä parasta, mutta en tiedä sen tyyppiä. :D On usein tarjolla ravintoloissa juustopöydissä homejuustojen rinnalla, on kova (lähes mureneva) ja "vanhanoloinen" juusto, voimakkaan makuinen, mutta ei haise.
Vain yksi voi olla paras. Kerro...