Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kerro lemppari ruusukaali ruokasi! Ostin Lidlin tarjouksesta 2 pkt (laitan omankin)

Vierailija
04.10.2024 |

Eli itse valmistan ne niin että ensin puolitan ja otan huonoja päällilehtiä pois jos löytyy, sitten höyrytän 15 min ajan, en siis keitä vaan höyrytoiminnolla vaikka siivilässä.

Sitten tässä välissä voi ottaa ruusukaalit paistinpannulle ja pyöritellä öljyssä, valkosipulissa, suolassa ja mustapippurissa niin että tulee väriä.

Lopuksi sekoitetaan iso kasa parmesanjuustoa joukkoon. Tarvittaessa tuon paistamisen voi ohittaa mutta käytä kuitenkin em. mausteita ja sitä parmesania lopuksi.

Taivaallista <3

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
04.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruusukaali on pahaa, ihan sama miten sen valmistaa. Ainoa hyöty mitä niistä on, niin ne voi antaa lapsille barbileikkiin kun ne on kokonsa puolesta sopivia barbin keräkaaliksi.

Vierailija
2/15 |
04.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En kerro .hae ise ohjeita joita on sadoittain.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
04.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä paistan myös pikakeitetyt puolikkaat. Mukaan pinjansiemeniä, suolaa, pippuria ja vähän siirappia 😋

Vierailija
4/15 |
04.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkään niistä ihan vaan keitettynä, mutta ei liian kypsiksi. 

Vierailija
5/15 |
04.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öruusukaali on pahin kaali ikinä 

 

muut käy 

Vierailija
6/15 |
04.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Päällilehdet pois, voit puolittaa ne ruusukaalit. Pekonia kylmälle pannulle,  lämmitä. Kun pekoni alkaa vähän kihistä, heittele kaalit joukkoon. Lämmitä kunnes pekonit rapsakoita ja kaalit ei ole vielä palaneet, sanoisinko vartin tai 20 min. Mausteita ei tarvita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
04.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi helvetti. En laita suuhuni kaalia missään muodossa. Myös parsakaalin ja kukkakaalin paikka on meillä roskiksessa.

.

Vierailija
8/15 |
04.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Inhoan ruusukaalia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
04.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en keitä tai höyrytä, puoliksi vaan vaan ja pannuun voin kanssa. Kun ovat ihanan paahtuneita, vähän suolaa ja pippuria, hyvää etikkaa ja kourallinen kuivattuja karpaloita. Jos on kitkerämpiä kaaleja niin voi lopuksi laittaa hienoisen lirun vaahterasiirappia, sopii hyvin.

Vierailija
10/15 |
04.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
04.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huonoimmat lehdet päältä pois, höyrytetään, kunnes ovat kypsiä. Laitetaan uuni 200. Ruusukaalit pellille, liiskataan ne esim. kahvikupilla. Päälle sekoitusta, jossa öljy/voi, suola ja valkosipulimurska sekä cheddarraastetta ja parmesania. Uunissa sen verran, että juusto rapsakoituu.

Ihana herkku!

Vierailija
12/15 |
04.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannat ja päällimmäiset lehdet pois, huuhtelu ja kattilaan. Keitän sopivasti kypsäksi mutta ei missään nimessä ylikypsäksi. Sellaisenaan naamariin, taivaallista. Lapsetkin meillä tykkäävät. Ruusukaali on kaaleista paras, toki muistakin pidän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
04.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Vierailija
14/15 |
04.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
04.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up