Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi Memmas Knossos -oliiviöljy ei sakeudu ja maistuu miedolle

Vierailija
30.09.2024 |



vaikka sen pitäisi olla aitoa 100 % ekstraneitsytöljyä ja paljon kehuja saanut? 



Olen aiemmin käyttänyt Borgesia ja ollut tyytyväinen, mutta hinnat ovat nousseet niin hirveästi, että yritin päästä vähän halvemmalla ja ostin Knossosta, kun sitä on kehuttu hyväksi ja aidoksi.

 

Borgesissa tuntuu sellainen hyvällä tavalla polttoisa maku, ja se sakeutuu kylmässä.

 

Miksi Knossos ei sakeudu jääkaapissa? Maku on mieto, niin pullon kyljessä mainostavatkin, mutta miten se sitten saadaan aikaan ekstraneitsytöljyyn? Onko siihen kuitenkin sekoitettu jotain laimentavaa?





 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla