Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko hillosokeria käyttää tavallisen asemasta?

Vierailija
01.09.2024 |

Isäni vanhingossa ostanut ja käyttää sitä kahvin kanssa. Käykö ihan niin vain vai voiko olla vaarallista?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
01.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi käyttää. Tosin itse käyttäisin leivonnassa tai kiisseleissä tms. Mutta ei tietenkään ole vaarallista.

Vierailija
2/7 |
01.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

AV-mammojen mielestä kaikki on vaarallista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
01.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

koita saatteko siitä kahvista tehtyä hilloa

Vierailija
4/7 |
01.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olipa kiva, että teit avauksen itseänikin askarruttavasta asiasta. Yksi hillosokeripaketti jäi ja mietin nyt, mitä tekisin siitä. 

Vierailija
5/7 |
01.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä voi. Siinä on jotain säilöntäainetta mutta muuten on tavallista sokeria.

Vierailija
6/7 |
01.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä voi. Siinä on jotain säilöntäainetta mutta muuten on tavallista sokeria.

Ei ole tavallista sokeria. Siinä on pektiiniä eli seosainetta. Eihän sillä muuten olisi mitään hilloavaa vaikutustakaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
01.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se voi hyydyttää nestettä. En tiedä, koskeeko myös kahvia. Kokeilemalla selviää.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi kuusi