Onko Pirkka parhaat pizzataikina paras pakaste valmistaikina?
Kommentit (14)
Vierailija kirjoitti:
Ei, se fazerin on huomattavasti parempi. Eihän noilla mitään merkittävää kokoeroa ole, kun fazerin pakkaus on 600g ja pirkan 680g, eli yhdessä pizzapallossa 20g enemmän.
Tämä ukko ainakin kehuu että paras ja fazer kovin pieni.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei, se fazerin on huomattavasti parempi. Eihän noilla mitään merkittävää kokoeroa ole, kun fazerin pakkaus on 600g ja pirkan 680g, eli yhdessä pizzapallossa 20g enemmän.
Tämä ukko ainakin kehuu että paras ja fazer kovin pieni.
No, mun mielestä toi ukko on sitten todella väärässä. Makuasioita. Vähän vaikee kuvitella, että 20g ero taikinapallon painossa vaikuttais kovin radikaalisti pizzan kokoon. Enemmän vaikuttaa se, miten hyvin osaa sen taikinan taputella lätyksi.
Ei. Parempi valmistaikina on valmistaikina.
Pizzataikina on helppoakin helpompi valmistaa itse. Vettä, jauhoja, öljyä, suolaa ja hiivaa.
Ja aikaa menee saman verran kuin sulattaa pakastetaikina.
Vierailija kirjoitti:
Pizzataikina on helppoakin helpompi valmistaa itse. Vettä, jauhoja, öljyä, suolaa ja hiivaa.
Ja aikaa menee saman verran kuin sulattaa pakastetaikina.
Pakastetaikinan sulatukseen menee 10s kun sen laittaa jääkaappiin yöksi. Turhaa ruveta sekoittelemaan aineita ja vaivaamaan pohjaa yleiskoneessa.
Vierailija kirjoitti:
Pizzataikina on helppoakin helpompi valmistaa itse. Vettä, jauhoja, öljyä, suolaa ja hiivaa.
Ja aikaa menee saman verran kuin sulattaa pakastetaikina.
Eikö muka tarvi sekoitella tai vaivata? Pistetäänkö noi vaan kippoon ja täytteet perään?
Man köpte ett paket Pirkka parhaat då det inte fanns alternativ. Innehållet var uselt i förhållande till priset. Jag lämnar private label i hyllan. I Finland är det emellanåt svårt.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pizzataikina on helppoakin helpompi valmistaa itse. Vettä, jauhoja, öljyä, suolaa ja hiivaa.
Ja aikaa menee saman verran kuin sulattaa pakastetaikina.
Pakastetaikinan sulatukseen menee 10s kun sen laittaa jääkaappiin yöksi. Turhaa ruveta sekoittelemaan aineita ja vaivaamaan pohjaa yleiskoneessa.
Valmistaikinasta ei saa pellilistä. Varsinaista työaikaa pizzataikinan tekoon taitaa mennä minuutti. Jos sitäkään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pizzataikina on helppoakin helpompi valmistaa itse. Vettä, jauhoja, öljyä, suolaa ja hiivaa.
Ja aikaa menee saman verran kuin sulattaa pakastetaikina.
Pakastetaikinan sulatukseen menee 10s kun sen laittaa jääkaappiin yöksi. Turhaa ruveta sekoittelemaan aineita ja vaivaamaan pohjaa yleiskoneessa.
Valmistaikinasta ei saa pellilistä. Varsinaista työaikaa pizzataikinan tekoon taitaa mennä minuutti. Jos sitäkään.
Kai ne välineet työvälineet pitää pestäkin? Etkö muka vaivaa taikinaan sitkoa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pizzataikina on helppoakin helpompi valmistaa itse. Vettä, jauhoja, öljyä, suolaa ja hiivaa.
Ja aikaa menee saman verran kuin sulattaa pakastetaikina.
Pakastetaikinan sulatukseen menee 10s kun sen laittaa jääkaappiin yöksi. Turhaa ruveta sekoittelemaan aineita ja vaivaamaan pohjaa yleiskoneessa.
Valmistaikinasta ei saa pellilistä. Varsinaista työaikaa pizzataikinan tekoon taitaa mennä minuutti. Jos sitäkään.
Kai ne välineet työvälineet pitää pestäkin? Etkö muka vaivaa taikinaan sitkoa?
Koneet pesee ja vaivaa.
Yön yli jääkaapissa kohonneesta fazerin taikinasta tuli kyllä hyvä pizza vaikka Airfryerissa paistoin. Reunat kohosivat hyvin ja pohjakin oli sopivan rapea.
Pirkka Parhaita on kahta eri kokoa. Toisessa pussissa on 4kpl ja vastaa aikalailla Fazerin pohjia, toisessa on vaan kaks ja ne on isompia, tykkään niistä ja niitä näyttäis olevan tossa videolla myös
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pizzataikina on helppoakin helpompi valmistaa itse. Vettä, jauhoja, öljyä, suolaa ja hiivaa.
Ja aikaa menee saman verran kuin sulattaa pakastetaikina.
Pakastetaikinan sulatukseen menee 10s kun sen laittaa jääkaappiin yöksi. Turhaa ruveta sekoittelemaan aineita ja vaivaamaan pohjaa yleiskoneessa.
Yön yli on enemmän, kuin 10 sekuntia...
Ja vaikka se olisi ollut yön yli, ei 10 sekuntia riitä siihen että taikinan pitäisi olla huonelämmin, ennenkuin sitä alkaa työstämään.
Ja taikinan tekemiseen ei tarvita yleiskonetta.
Ei, se fazerin on huomattavasti parempi. Eihän noilla mitään merkittävää kokoeroa ole, kun fazerin pakkaus on 600g ja pirkan 680g, eli yhdessä pizzapallossa 20g enemmän.