Vähäkö pahoja raakapakastepullat!!Kuka tätä moskaa oikein ostaa ja etenkin syö!
Kommentit (14)
kun tein asiakaspalautetta vaasan leipomoon. Hyvä etten itse maksanut mitään, oli ihan kökköä..
Euroshopperin vehnäpullat on ihan sikahyviä, etenkin jos teet kolon keskelle ja täytät hillolla tai vaikka voi-sokeriseoksella paistamsien aikana.
Yleensä raakapakasteet on mustakin ihan schaissea, mutta tuo yllämainittu oli positiivinen yllätys
Pitää malttaa sulattaa puol tuntia ennen uuniin laittoa niin ei jää veteläksi sisältä. Meillä aina pakkasessa ja hyvin uppoaa pussi yhdessä illassa.
ei voi kaikkien kotileipureiden teoksia hyväksi sanoa! mauttomia, kovia möykkyjä
ja hintaansa nähden erinomaisia! Eurolla isollekin porukalle vaikkapa laskiaispullat :)
Ja jos ne paistaa oikein, niin kaikki on syötäviä.
Missä vaiheessa niihin kannattaa tökkiä jotain täytettä?
En itse tykkää yleensä raakapakasteista mutta nämä Euroshopperin pullat ovat älyn hyviä ja edullisia!
Valmistaja on Porin leipä (tms.) ja ainakin meidän k-kaupassa nimi on vaihtunut Pirkaksi. Pakkaus on muuten tismalleen sama kuin ennenkin.
Alunperin kuulin näistä ihmepullista juuri täältä ja nyt täytyy munkin levittää tätä ilosanomaa!!
Itse en enää ala leipomaan pullaa vaan otan näitä pakastimesta. Voi tuunata voipulliksi, rahkapulliksi tms. En edes nutaa voitelun kanssa vaan laitan pussiin munan , pullat perään, vähän hölskytystä ja uuniin. Valmiita pullia on pöydässä 10 minuutissa!
Koittakaa ihmeessä!
Euroshopperin pullia löytyy ainakin ihan perus K-supermarketin pakastealtaista. 20 pullan pussi maksaa muistaakseni jotain kolme euroa...
Mä oon tehnyt siten, että voitelen pullat ja pistän uuniin 10 minuutiksi, kun ovat pehmenneet niin tökkäisen keskelle kolon veitsellä ja laitan koloon sokeria ja voisulaa. Sit takaisin uuniin 6-10 minuutiksi uunin tehosta riippuen.
Kotiuunin ja sunnuntain pullat ovat hyviä. Halpisversioita en tosin ole kokeillut. Omat tekeleet eivät välttämättä aina onnistu yhtä hyvin.
Hinta muistaakseni 1,99/ pussi. Voisilmän laitan voitelun jälkeen (siis suoraan pakastimesta otettuun pullaan -on toiminut hyvin). Rahkapullia tehdessäni olen antanut pullien sulaa noin 20 min., sitten voitelu ja kolo esim. lasinpohjalla. Lopuksi esim. rahkatäyte ja uuniin.
Voisilmän olen viime aikoina korvannut Lemon curdilla. Tulee ihan tajun hyviä!
Voisilmäpullat kuulostaa ihanalta, täytyypä heti kokeilla!
Hyviä on kun voitelee sokeroi ja PAISTAA!