Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko itse tehtyä omenahilloa säilöä muualla kuin pakkasessa tai jääkaapissa?

Vierailija
15.08.2024 |

Suuri määrä omenoita ja pieni pakastin. Siinäpä pulmani.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
15.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikka sängyn päällä jos sokerin kanssa keität.

Vierailija
2/9 |
15.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Umpioimalla säilyy valolta suojattuna huoneenlämmössä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
15.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuumana puhtaaseen kuumaan lasipurkkiin. Kansi kunnolla kiinni ja tulee alipaine. Säilyy hyvin .

Vierailija
4/9 |
15.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä on hillon umpiointi?

Vierailija
5/9 |
15.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kylmäkellarissa

Vierailija
6/9 |
15.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maakellarissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
15.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun ex-tutun vanhemmilla oli maalla kalliokohdassa maakellari. Oli viileä. Oikeastaan kallioiden päällä ja rinne jatkui siitä vielä hieman ylös.

Vierailija
8/9 |
15.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuivattuna voi myös.

Toki luin otsikon jos joku epäilee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
15.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä on hillon umpiointi?

Pikaumpiointi: Kuuma hillo puhtaaseen purkkiin, purkki suljetaan ilmatiiviisti, annetaan jäähtyä ja purkkiin muodostuu umpio.

Umpiointi: Hillo annostellaan purkkiin, ja täytetty purkki suljetaan löyhästi. Purkki kuumennetaan joko vesihauteessa tai uunissa x minuuttien ajan, annetaan jäähtyä huoneenlämmössä ja purkkiin muodostuu umpio.

Tarkempia ohjeita www.martat.fi

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kaksi viisi