mikä on kerman funktio ruoanlaitossa?
Kommentit (15)
Jätetään ne funktiot matematiikkaan. Kerman tarkoitus ruoanlaitossa on Suomen kielessä parempi kysyä.
Todelliset huippukokit hyväksyvät vain aidon voin ja kerman ruuanlaitossa.
Vierailija kirjoitti:
Jätetään ne funktiot matematiikkaan. Kerman tarkoitus ruoanlaitossa on Suomen kielessä parempi kysyä.
Käytin sanaa funktio jotta kaltaisesi paskantärkeät huippuyksilöt nostaisivat aloitustani etusivulle päivä toisensa jälkeen.
AP
Loraus kermaa antaa mukavan säväyksen ruokaan kuin ruokaan.
Kastike on kokin koetinkivi ja ne jotka eivät osaa tehdä maukkaita kastikkeita kaatavat kermaa joukkoon.
No yritäpä tehdä vaikka kermakakku tai kermakastike ilman sitä, niin asia varmaan selviää.
Ihan sama olisi kysyä, mikä on perunan tai lihaliemen funktio ruuanlaitossa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jätetään ne funktiot matematiikkaan. Kerman tarkoitus ruoanlaitossa on Suomen kielessä parempi kysyä.
Käytin sanaa funktio jotta kaltaisesi paskantärkeät huippuyksilöt nostaisivat aloitustani etusivulle päivä toisensa jälkeen.
AP
Paskantärkeät käyttää englannin kielen sanoja sekä sivustyssanoja Suomen kielen seassa. Eli funktio on paskantärkeä ilmaisu.
mikä siitä tekee epäterveellisen?
Vierailija kirjoitti:
Kastike on kokin koetinkivi ja ne jotka eivät osaa tehdä maukkaita kastikkeita kaatavat kermaa joukkoon.
Niin kuin esim kaikki kokit ravintoloissa, he vasta joutuvatkin lotraamaan kermaa ja jopa voita kun ovatniin osaamattomia.
Vierailija kirjoitti:
Todelliset huippukokit hyväksyvät vain aidon voin ja kerman ruuanlaitossa.
Tulee aika tylsä ateria jos ei mitään muita aineksia saa käyttää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Todelliset huippukokit hyväksyvät vain aidon voin ja kerman ruuanlaitossa.
Tulee aika tylsä ateria jos ei mitään muita aineksia saa käyttää.
Siitä tulee hyvä vaahto. Löytyy proteiinia ja rasvaa - kaikki mitä tarvitset.
Maun pehmentäjä. Kolme asiaa mitä ammattikokki ei säästele: voi, suola ja kerma.
Huono kokki käyttää kermaa ja voita ja suolaa.
Kastike, maun pehmentäjä, makujen sitoja jne.