Amerikassa pestään munat, mutta Suomessa ei
Siksi amerikkalaiset munat täytyy pitää jääkaapissa, mutta Kotimaisia ei tarvitse.
Kommentit (28)
Kyllä meillä pestiin kananmunat ennen myyntiin laittoa. Ei kukaan halua ostaa likaisia munia.
Pesen munat aina ennen sen suuhun panemista.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä meillä pestiin kananmunat ennen myyntiin laittoa. Ei kukaan halua ostaa likaisia munia.
Ei ole ollut tuotanto sitten kunnossa jos pääsee likaantumaan.
Kananmunankuoresta voi saada salmonellan. Jenkeissä toimitaan tästä syystä eri tavalla.
Suomessa pyritään siihen ettei kanoja kasvattavilla farmeilla ole salmonellaa. Jenkeissä pyritään siihen ettei kuluttajalle myytävässä tuotteessa ole salmonellaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kyllä meillä pestiin kananmunat ennen myyntiin laittoa. Ei kukaan halua ostaa likaisia munia.
Ei ole ollut tuotanto sitten kunnossa jos pääsee likaantumaan.
Täh ? Tiedätkö mistä ne munat tulee ? Kyllä niissä on helposti kanankakkaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kyllä meillä pestiin kananmunat ennen myyntiin laittoa. Ei kukaan halua ostaa likaisia munia.
Ei ole ollut tuotanto sitten kunnossa jos pääsee likaantumaan.
Täh ? Tiedätkö mistä ne munat tulee ? Kyllä niissä on helposti kanankakkaa.
Mistä ne tulee??
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kyllä meillä pestiin kananmunat ennen myyntiin laittoa. Ei kukaan halua ostaa likaisia munia.
Ei ole ollut tuotanto sitten kunnossa jos pääsee likaantumaan.
Täh ? Tiedätkö mistä ne munat tulee ? Kyllä niissä on helposti kanankakkaa.
Myyntiin tulevia munia ei pestä, enkä ole kanankakkaisiin muniin törmännyt. Joku untuva on voinut joskus olla. Tuotanto ei ole kunnossa jos niihin kakkaa päätyy.
En tiedä millä kökköisiä kananmunia voisi kaapia tai pestä. Pesuainetta kun ei saa laittaa, vaan pitäisi olla joku luonnollinen ainesosa. Jääkaapissa saa säilyttää myös.
Onko kokeettomia kananmunia löytynyt jo kaupunkien myynnistä? Vai sama tilanne kuin ennen.
Uloste ei ole lähtökohtaisesti kovin vaarallista, kunhan osaa pestä kädet. Kananmunan sisältö tulee kypsentää kun se on avattu, jolloin pinnalta mahdollisesti joukkoon päätynyt uloste on steriloitunut.
ja kananliha valkaistaan 🤢
käsittämätöntä kemikaaliacocktailia kaikki niiden elintarvikkeet
Vierailija kirjoitti:
Uloste ei ole lähtökohtaisesti kovin vaarallista, kunhan osaa pestä kädet. Kananmunan sisältö tulee kypsentää kun se on avattu, jolloin pinnalta mahdollisesti joukkoon päätynyt uloste on steriloitunut.
Ei esim tartarpihvin päälle laitettavaa keltuaista kypsennetä. Tai majoneesiin laitettuja keltuaisia.
Vierailija kirjoitti:
ja kananliha valkaistaan 🤢
käsittämätöntä kemikaaliacocktailia kaikki niiden elintarvikkeet
Amerikan mäkkärin ranskalaisten tuoteluettelossa on 13 eri ainetta...
Juutubessa joku jenkki sekosi kun näki jossain eurooppalaisessa kaupassa ettei munat olleet kylmässä
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Uloste ei ole lähtökohtaisesti kovin vaarallista, kunhan osaa pestä kädet. Kananmunan sisältö tulee kypsentää kun se on avattu, jolloin pinnalta mahdollisesti joukkoon päätynyt uloste on steriloitunut.
Ei esim tartarpihvin päälle laitettavaa keltuaista kypsennetä. Tai majoneesiin laitettuja keltuaisia.
Jokainen syö kyseisiä ruokia omalla vastuulla. Kumpikaan ei ole hygieniasuositusten mukainen ruoka.
Mä itseasiassa pyyhin ne munat aina ennen kuin laitan kiehuvaan veteen koska joskus niissä on jotain pyyhittävää.
Sotkuiset ja ulosteiset munat voidaan pestä, mutta sitten niistä tehdään erilaisia munatuotteita, eikä myydä sellaisenaan syötäväksi.
Kun on puhtaat munat ja vilpitön mieli, niin kaikki on hyvin.
Chilen, Argenttiinan ja Bolivian kansa on ahkeria munan pesijöitä, nekin on AMERIKKALAISIA,
Jep. Munien peseminen poistaa niiden pinnalta suojakalvon, joka ehkäisee munien pilaantumista.