Leivissä on älyttömästi sokeria nykyään
Ainakin gluteenittomissa leivissä. Ihan lisättynä sokerina sokerin nimellä ja sitten ties mitä tärkkelystä ja glukoosisiirappia ja tavallistakin siirappia.
Ilmankos niistä ei tule kylläinen eikä ravittu olo. En käyttäisi jos ei olisi pakko.
Kommentit (26)
Mikä pakko se on? Ei leipä ole välttämätöntä.
Juu. Kuulostaa kamalalta. Onkohan luomujutuissa nykyään gluteenitonta tai joku vaihtoehto jossain. Palautetta niille ainakin joiden leipää söit, vaikkei muuttuisi.
Makea leipä kai koukuttaa enemmän, suurempi kysyntä. Ja siksi sitä tarjotaan.
Niin no, sokeri ruokkii hiivaan mullekin nauroi joku sukulainen takanapäin, että sokeria leipätaikinaan. Haha, sehän on pullaa sitten. Vaikka kyse aika pienestä määrästä.
Katso ettei sitä mikrokiteistä selluloosaa ole. Se kun kuulemma saa suoliston ottamaan enemmän energiaa irti, ja lihoo :D
Bambukuitua on yhdessä leivässä. En mä mikään panda ole. Jotenkin sylettää. Yritin tässä syödä tavallista ruisleipää yms mutta vatsa ei kestä.
Suurin ero entiseen on se, että nykyään pitää ilmoittaa se tarkka määrä. Vanhoina hyvinä aikoina riitti ainesosissa kohta "sokeri". Vielä vanhemmissa hyvissä ajoissa ei sitäkään.
jos ostaa niitä makeita leipiä niin onhan niissä.
Vierailija kirjoitti:
Katso ettei sitä mikrokiteistä selluloosaa ole. Se kun kuulemma saa suoliston ottamaan enemmän energiaa irti, ja lihoo :D
Tätä laitetaan nähtävästi kaikkialle, ja onkohan nää jutut jotain aprillia sitten:
https://forest.fi/fi/artikkeli/tutkija-lihoi-6-kiloa-kolmessa-kuukaudes…
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Katso ettei sitä mikrokiteistä selluloosaa ole. Se kun kuulemma saa suoliston ottamaan enemmän energiaa irti, ja lihoo :D
Tätä laitetaan nähtävästi kaikkialle, ja onkohan nää jutut jotain aprillia sitten:
https://forest.fi/fi/artikkeli/tutkija-lihoi-6-kiloa-kolmessa-kuukaudes…
Joku laittoi tänne joskus pullavankin tuoteselosteen. Siinäkin oli ;) onkohan nykyään eri nimellä kaikissa tuokin. Koodin takana.
En itse tarvitse gluteenitonta, niin en ollut asiaan perehtynyt. Ihan mielenkiinnosta katsoin lähimmän kaupan tarjontaa. Puoli tusinaa gluteenitonta leipää katsoin, parissa oli siirappia, muissa ei ja toisessa siirappisessa mainittiin erikseen, että se on hiivan ravinne. Missähän kaupassa myydään pelkästään sokerileipiä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Katso ettei sitä mikrokiteistä selluloosaa ole. Se kun kuulemma saa suoliston ottamaan enemmän energiaa irti, ja lihoo :D
Tätä laitetaan nähtävästi kaikkialle, ja onkohan nää jutut jotain aprillia sitten:
https://forest.fi/fi/artikkeli/tutkija-lihoi-6-kiloa-kolmessa-kuukaudes…
Tätä on varmaan Fazerin gluteenittomassa kauraleivässä, sillä sitä syötyään lihoo ja turpoaa ihan älyttömästi. Lopetin sen syömisen kokonaan ja laihduin heti.
Vierailija kirjoitti:
En itse tarvitse gluteenitonta, niin en ollut asiaan perehtynyt. Ihan mielenkiinnosta katsoin lähimmän kaupan tarjontaa. Puoli tusinaa gluteenitonta leipää katsoin, parissa oli siirappia, muissa ei ja toisessa siirappisessa mainittiin erikseen, että se on hiivan ravinne. Missähän kaupassa myydään pelkästään sokerileipiä.
Katsopas Moilasen gluteenitonta perunarieskaa. Siinä on tosi paljon sokereita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Katso ettei sitä mikrokiteistä selluloosaa ole. Se kun kuulemma saa suoliston ottamaan enemmän energiaa irti, ja lihoo :D
Tätä laitetaan nähtävästi kaikkialle, ja onkohan nää jutut jotain aprillia sitten:
https://forest.fi/fi/artikkeli/tutkija-lihoi-6-kiloa-kolmessa-kuukaudes…
en ymmärrä noita jotka väittävät maailman pelastamiseksi että ruokitaan ne jotka ei nytkään kykene elättämään itseään jotta voivat lisääntyä edelleen
antaa luonnon hoitaa
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En itse tarvitse gluteenitonta, niin en ollut asiaan perehtynyt. Ihan mielenkiinnosta katsoin lähimmän kaupan tarjontaa. Puoli tusinaa gluteenitonta leipää katsoin, parissa oli siirappia, muissa ei ja toisessa siirappisessa mainittiin erikseen, että se on hiivan ravinne. Missähän kaupassa myydään pelkästään sokerileipiä.
Katsopas Moilasen gluteenitonta perunarieskaa. Siinä on tosi paljon sokereita.
Onko pakko ostaa juuri sitä, mihin sokeria on lisätty? En minäkään osta niitä ruisleipiä, joihin on lisätty vehnää kun pidän enemmän 100% ruisleivistä. Ja 100% ruisleipiä on kuitenkin vähemmän kuin sokerittomia leipiä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En itse tarvitse gluteenitonta, niin en ollut asiaan perehtynyt. Ihan mielenkiinnosta katsoin lähimmän kaupan tarjontaa. Puoli tusinaa gluteenitonta leipää katsoin, parissa oli siirappia, muissa ei ja toisessa siirappisessa mainittiin erikseen, että se on hiivan ravinne. Missähän kaupassa myydään pelkästään sokerileipiä.
Katsopas Moilasen gluteenitonta perunarieskaa. Siinä on tosi paljon sokereita.
Onko pakko ostaa juuri sitä, mihin sokeria on lisätty? En minäkään osta niitä ruisleipiä, joihin on lisätty vehnää kun pidän enemmän 100% ruisleivistä. Ja 100% ruisleipiä on kuitenkin vähemmän kuin sokerittomia leipiä.
En mä voi syödä enää ruisleipää. Useimmissa gluteenittomissa leivissä on jotain sokeria. En ymmärrä miksi. Ne on niin mauttomia muutenkin, että sokerin lisääminen on ihan tarpeetonta. Se ei tuo yhtään lisää makua eikä ravintoarvoa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En itse tarvitse gluteenitonta, niin en ollut asiaan perehtynyt. Ihan mielenkiinnosta katsoin lähimmän kaupan tarjontaa. Puoli tusinaa gluteenitonta leipää katsoin, parissa oli siirappia, muissa ei ja toisessa siirappisessa mainittiin erikseen, että se on hiivan ravinne. Missähän kaupassa myydään pelkästään sokerileipiä.
Katsopas Moilasen gluteenitonta perunarieskaa. Siinä on tosi paljon sokereita.
Onko pakko ostaa juuri sitä, mihin sokeria on lisätty? En minäkään osta niitä ruisleipiä, joihin on lisätty vehnää kun pidän enemmän 100% ruisleivistä. Ja 100% ruisleipiä on kuitenkin vähemmän kuin sokerittomia leipiä.
En mä voi syödä enää ruisleipää. Useimmissa glutee
Samaa mieltä. Olen ihmetellyt ihan samaa.
Ilman gluteenia on hankala kohottaa leipää. Sokerin lisääminen auttaa asiaa, mutta se on sitten pullaleipää. Yksi pehmeä leipä oli tosi sokerisen makuista pitemmän päälle syödä, joten lopetin sen ostamisen, oli vaan liian makeaa leiväksi.
Leivo itse.