Kaupan leipä on raakaa!
Mikähän siinä on että nykyään moni kaupasta ostettu leipä on raakaa. Ikävä syödä taikinaista mössöä.
Viimeksi olen havainnut tätä ainakin Salosen sämpylöissä ja Pågenin leipäpaloissa.
Onko paistoaikaa lyhennetty kun sähkö on kallista?
Kommentit (11)
Sainpa tuliaiseksi aidon ruisleivän. Olipa painava!
Vierailija kirjoitti:
Kannattaisko mulkero kysyä sieltä kaupasta?
Eikö valmistajalta mieluummin?
Mikähän siinä on että nykyään moni kaupasta ostettu leipä on raakaa.
Ei ole kertaakaan sattunut omalle kohdalle.
Itse huomannut saman, että leipä on raakaa. Olen miettinyt, säästävätkö leipomot sähköä vai luulevatko, että raaka leipä säilyy tuoreenpana kauemmin? Olen ostellut eri leipomoiden leipiä. Kohta täytynee siirtyä näkkileipään..
Varsinkin perinteiset pohjoisen ohrarieskat ovat olleet raakoja jo vuosikausia. Lieneekö syynä joku ihmeellinen säädös, jonka vuoksi niitä ei saa paistaa riittävän kuumassa uunissa kypsiksi.
Vierailija kirjoitti:
Kannattaisko mulkero kysyä sieltä kaupasta?
Miksi sinä kirjoitat noin rumasti?
Ja luuletko aloittajan tarkoittavan vain kaupassa paistettuja?
Paistopisteillä ainakin näkee joistain tuotteista jo päällepäin että raakoja ovat. Toinen ääripää on sitten musta kuori
Kannattaisko mulkero kysyä sieltä kaupasta?