Olisi vielä sangollinen hyvää puolukkaa. Mihin sen voisi käyttää?
Siis semmoinen juttu että menisi ihan reippaasti, eikä mitään suhteessa desi puolukkaa ja 10 desiä jotain muuta?
Onko joku katsonut asiaa boxin ulkopuolelta ja voi antaa suoraan toimintaohjeen?
Kommentit (14)
Olen tässä fundeerannut että mitä jos laittaisi parille uunipellille leivinpaperin päälle ja kiertoilma päälle ja kuivattaisi näin pari puolukkalevyä.
Onko kokemusta?
Ap
tee viiniä..noista saa kunnon hiivalitkua
Pakasta pakastepusseissa. Mikä toi kyssäri oikein on? Siitä voisit tehdä puolukkahilloa, jota sopii laittaa puuroon ja muihinkin ruokiin. Tee hilloa esim litrasta puolukoita kerrallaan. Loput sinne pakasteeseen.
Pyykkipoika nenään, joka ehkäisee happamuuden tuntua ja sitten alat laittamaan puolukkaa suuhun. Kilo päivässä ja viikossa sangollinen mennyt.
Toimii ja on vaivatonta.
Vierailija kirjoitti:
Pakasta pakastepusseissa. Mikä toi kyssäri oikein on? Siitä voisit tehdä puolukkahilloa, jota sopii laittaa puuroon ja muihinkin ruokiin. Tee hilloa esim litrasta puolukoita kerrallaan. Loput sinne pakasteeseen.
Jos olisi mahdollisuus pakastaa niin olisin sen tehnyt.
Kysyn sitä että millä konstilla saa puolukat syötyä pois.
Ette nyt ajattele sieltä boxin ulkopuolelta. Kiitos vaan mutta menee iäisyys sangollisessa jos sitä käyttää "normaalisti".
ap
Vierailija kirjoitti:
Pyykkipoika nenään, joka ehkäisee happamuuden tuntua ja sitten alat laittamaan puolukkaa suuhun. Kilo päivässä ja viikossa sangollinen mennyt.
Toimii ja on vaivatonta.
Tähän astisista ehdotuksista paras.
Kiitos tästä.
ap
Puolukkahillo. Kattilassa keität puolukoita vähässä vedessä. Lisää sokeria. Keitä vielä. Perunajauhoa maks. ruokalusikallinen pieneen määrään vettä lasissa sekoitettuna. Lisää perunajauhovesiseos norona keitokseen sen hiljaa kiehuen samalla sekoittaen
Ja vot, sulla on puolukkahilloa, jota käytät tietenkin ruokaan kuin ruokaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pakasta pakastepusseissa. Mikä toi kyssäri oikein on? Siitä voisit tehdä puolukkahilloa, jota sopii laittaa puuroon ja muihinkin ruokiin. Tee hilloa esim litrasta puolukoita kerrallaan. Loput sinne pakasteeseen.
Jos olisi mahdollisuus pakastaa niin olisin sen tehnyt.
Kysyn sitä että millä konstilla saa puolukat syötyä pois.
Ette nyt ajattele sieltä boxin ulkopuolelta. Kiitos vaan mutta menee iäisyys sangollisessa jos sitä käyttää "normaalisti".
ap
Haluaisiko tuttava itselleen osan puolukoista pientä korvausta vastaan?
Keittämällä ne puolukat parhaiten säilyy kun lisäät sokeria keitokseen. Siivilän läpi pullota ja sulla on puolukkamehua joksikin aikaa.
Puolukkasurvos oikeasti kestää monta vuotta pilalle menemättä, jos se on tehty oikein. Hätäruokana voit vaikka keittää ruispuolukkapuuroa, josta jauhot on vaihdettu ruisleipään. Usko pois, se on hyvää ja jopa parempaa kuin jauhopuuro.
Marjapuuro ois hyvää. En kyllä tiedä paljonko siihen menee.
Mistä sä olet puolukoita löytänyt tähän aikaan vuodesta? Siis jos eivät oo pakkasessa tai muuten säilöttynä olleet viime syksystä?
Puuron päälle joka aamu. Kaalilaatikkoa ja puolukkasurvosta. On todella hyviä.