Pirkan tonnikalapalat soijaöljyssä, ihmeen halpoja
Pirkka tonnikalapalat soijaöljyssä, lähikaupassa alle kympin kilohinta. Sitten Pirkan tonnikalapalat vedessä tai auringonkukkaöljyssä on luokkaa 17 eur / kilo samassa kaupassa. Mikä tuossa on, että soijaöljyn lisääminen laskee tonnikalan hintaa? Halutaankohan vaan tehdä uusi tuote tutuksi myymällä sitä aluksi halvalla?
Kommentit (17)
Ja maistuu vielä paremmalle kuin muut tonnikalat. Kerran vahingossa ostin ja olikin tosi hyvää.
Lähetin Keskon kuluttajapalveluun tämän kysymyksen
"Pirkan tonnikalapalat soijaöljyssä on ainakin lähikaupassani huomattavan edullisia verrattuna esimerkiksi tonnikalapaloihin vedessä tai "vanhanaikaisiin" tonnikalapaloihin öljyssä. Ihmettelen edullista hintaa. Onko kyseessä semmoinen bisnesidea, että uutta tuotetta myydään edullisesti jotta sitä ostettaisiin ja se tulisi tutuksi, ja sitten kun tuote tulee tutuksi ja myynti lähtee käyntiin, sen hinta nostettaisiin muiden tonnikalapalojen tasolle, vai jostain muusta?
Tällaista kyselisin. Kiitos vastauksesta!"
Ehkä päivittelen tänne, jos/kun vastausta tulee!
- AP
Vierailija kirjoitti:
Lähetin Keskon kuluttajapalveluun tämän kysymyksen
"Pirkan tonnikalapalat soijaöljyssä on ainakin lähikaupassani huomattavan edullisia verrattuna esimerkiksi tonnikalapaloihin vedessä tai "vanhanaikaisiin" tonnikalapaloihin öljyssä. Ihmettelen edullista hintaa. Onko kyseessä semmoinen bisnesidea, että uutta tuotetta myydään edullisesti jotta sitä ostettaisiin ja se tulisi tutuksi, ja sitten kun tuote tulee tutuksi ja myynti lähtee käyntiin, sen hinta nostettaisiin muiden tonnikalapalojen tasolle, vai jostain muusta?
Tällaista kyselisin. Kiitos vastauksesta!"
Ehkä päivittelen tänne, jos/kun vastausta tulee!
- AP
Kerro tosiaan paljastaako ne sinulle tostanoin vain bisnes salaisuuksia. Eli tässä tapauksessa myöntävät että just näin olet oikeassa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lähetin Keskon kuluttajapalveluun tämän kysymyksen
"Pirkan tonnikalapalat soijaöljyssä on ainakin lähikaupassani huomattavan edullisia verrattuna esimerkiksi tonnikalapaloihin vedessä tai "vanhanaikaisiin" tonnikalapaloihin öljyssä. Ihmettelen edullista hintaa. Onko kyseessä semmoinen bisnesidea, että uutta tuotetta myydään edullisesti jotta sitä ostettaisiin ja se tulisi tutuksi, ja sitten kun tuote tulee tutuksi ja myynti lähtee käyntiin, sen hinta nostettaisiin muiden tonnikalapalojen tasolle, vai jostain muusta?
Tällaista kyselisin. Kiitos vastauksesta!"
Ehkä päivittelen tänne, jos/kun vastausta tulee!
- APKerro tosiaan paljastaako ne sinulle tostanoin vain bisnes salaisuuksia. Eli tässä tapauksessa myöntävät että just näin olet oikeassa.
Ap on tosiaan hieman jälkeenjäänyt. Sääli.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/maailman-kaytetyin-kasvioljy-saatta…
Yhdistetty lihavuuteen, diabetekseen, insuliiniresistenssiin ja rasvamaksaan, neurologisiin ongelmiin, kuten masennukseen, ahdistuneisuuteen ja, Alzheimerin tautiin.
No jos kerran vuoteen syö niin ei liene suurta riskiä.
Ukraina on/oli suuri auringonkukkien tuottaja, joten sen korkeamman hinnan ymmärtää. Kaipa vedessä olevalle pitää tehdä enemmän hygieniajuttuja.
Vierailija kirjoitti:
Ukraina on/oli suuri auringonkukkien tuottaja, joten sen korkeamman hinnan ymmärtää. Kaipa vedessä olevalle pitää tehdä enemmän hygieniajuttuja.
Tässä verrattiin myös toisiin öljyssä oleviin, eli nuo vedessä olevien "hygieniajutut" ei sitä selitä
K Menu -tonnikalapalat on edullisempia kuin Pirkan tuotteet. Todella hyviä.
Se kala ei ole tonnikalaa vaan tonnikalansukuista Katsuwonus Pelamista...
Vierailija kirjoitti:
Se kala ei ole tonnikalaa vaan tonnikalansukuista Katsuwonus Pelamista...
Suomeksi ihan boniittia
Koska erä ei mene kaupaksi, kukaan ei tuollaista soijalla pilattua tonnikalaa syö.
Kuraa saa ilmankin.