Oletteko tehneet pizzaa Fazerin pakaste pizzataikinasta?
Ensimmäistä kertaa tein ja tuli mielestäni hyvänmakuinen pizzapohja.
Kommentit (17)
Olen tehnyt, todella hyvä pizza tulee 👍
En. Pizzataikina juuri nousemassa liinan alla
Tule sopivan kokoisia uunimallin airfryeriin ja oli hyvänmakuinen.
Tulee tehtyä noista välillä. Kätevää kun voi laittaa pakasteesta pienen kippoon jääkaappiin ja antaa nousta rauhassa seuraavaan päivään.
Pizza Cartelin pallukat paljon parempia+kastike pussi joka on oikeasti hyvä.
Vierailija kirjoitti:
Pizza Cartelin pallukat paljon parempia+kastike pussi joka on oikeasti hyvä.
Missä niitä myydään?
Itse kannattaa opetella tekemään. Joskus tuli pakaste pohja ostettua ja en uudestaan osta.
Vierailija kirjoitti:
Itse kannattaa opetella tekemään. Joskus tuli pakaste pohja ostettua ja en uudestaan osta.
Pakastepohja? Nämä pizzapallot ovat siis takinaa josta leviteään pohja. Ne pizzapohjat on ihan pahvia.
Eikö noi oo lähes kaikilla pizzerioilla käytössä?
Oon opetellut tekemään oman taikinan, koska noi on "kalliita" (no ei oikeasti ole) eikä mahdu meillä pakastimeen. Mut ovat kyllä hyviä tarkoituksessaan.
Pari kertaa tehnyt enkä tykännyt yhtään. Tosi hankalaa levittää se taikina eikä lopputuloskaan ollut häävi. Yleensä teen aina pohjan itse, koska helppoa ja edullista + valmiit pohjat vie pakkasessa niin paljon tilaa, mutta kerran testasin niitä Apetit-pizzapohjia, niitä valmiita lättyjä, ja tulipa hyvää pizzaa. Jos valmiita pohjia tarvitsee niin niihin turvaudun jatkossa.
Vierailija kirjoitti:
Pari kertaa tehnyt enkä tykännyt yhtään. Tosi hankalaa levittää se taikina eikä lopputuloskaan ollut häävi. Yleensä teen aina pohjan itse, koska helppoa ja edullista + valmiit pohjat vie pakkasessa niin paljon tilaa, mutta kerran testasin niitä Apetit-pizzapohjia, niitä valmiita lättyjä, ja tulipa hyvää pizzaa. Jos valmiita pohjia tarvitsee niin niihin turvaudun jatkossa.
Valmiit pizzapohjat ovat alinta kuraa. Noita Fazerin palloja käyttää moni pizzeria, esim Tampereen vanhin Pizzeria Napoli.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pari kertaa tehnyt enkä tykännyt yhtään. Tosi hankalaa levittää se taikina eikä lopputuloskaan ollut häävi. Yleensä teen aina pohjan itse, koska helppoa ja edullista + valmiit pohjat vie pakkasessa niin paljon tilaa, mutta kerran testasin niitä Apetit-pizzapohjia, niitä valmiita lättyjä, ja tulipa hyvää pizzaa. Jos valmiita pohjia tarvitsee niin niihin turvaudun jatkossa.
Valmiit pizzapohjat ovat alinta kuraa. Noita Fazerin palloja käyttää moni pizzeria, esim Tampereen vanhin Pizzeria Napoli.
Ja sieltähän se kuran huutaja tulikin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pari kertaa tehnyt enkä tykännyt yhtään. Tosi hankalaa levittää se taikina eikä lopputuloskaan ollut häävi. Yleensä teen aina pohjan itse, koska helppoa ja edullista + valmiit pohjat vie pakkasessa niin paljon tilaa, mutta kerran testasin niitä Apetit-pizzapohjia, niitä valmiita lättyjä, ja tulipa hyvää pizzaa. Jos valmiita pohjia tarvitsee niin niihin turvaudun jatkossa.
Valmiit pizzapohjat ovat alinta kuraa. Noita Fazerin palloja käyttää moni pizzeria, esim Tampereen vanhin Pizzeria Napoli.
Ja sieltähän se kuran huutaja tulikin.
Ne on oikeasti ihan kuraa.
Cartellia myy Lideli. Kylmähyllyltä löytää myös uunipellin kokoisen XXL-pizzataikinan, rullalla valmiina leivinpaperikin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pari kertaa tehnyt enkä tykännyt yhtään. Tosi hankalaa levittää se taikina eikä lopputuloskaan ollut häävi. Yleensä teen aina pohjan itse, koska helppoa ja edullista + valmiit pohjat vie pakkasessa niin paljon tilaa, mutta kerran testasin niitä Apetit-pizzapohjia, niitä valmiita lättyjä, ja tulipa hyvää pizzaa. Jos valmiita pohjia tarvitsee niin niihin turvaudun jatkossa.
Valmiit pizzapohjat ovat alinta kuraa. Noita Fazerin palloja käyttää moni pizzeria, esim Tampereen vanhin Pizzeria Napoli.
Ja sieltähän se kuran huutaja tulikin.
Ne on oikeasti ihan kuraa.
Ei taida kuraa olla aineluettelossa vaan ihan vehnäjauhoja ja vettä. Itse kokeilin näitä uusia Apetit isoja valmispohjia kun joku osasi kertoa, että pari vuotta sitten uusittiin resepti. Olin yllättynyt. Parempia olivat kuin ne aiemmat pohjat. Eihän nämä gourmee-pizzamiehille riitä mutta meille muille ihan hyviä.
Olen, tykkäsin myös että oli hyviä. Sopivan kokoisia pohjia tuli.