Olen ruvennut kokkaamaan kun täällä väitetään että kotona tehty ruoka on mukamas halpaa mutta ei näytä siltä jos 4 annosta maksaa yli 50€!
Olen ruvennut kokkaamaan kun täällä väitetään että kotona tehty ruoka on mukamas halpaa mutta ei näytä siltä jos 4 annosta maksaa yli 50€!
Ohje K-Ruoka.
Tässä aine lista ja hinnat, kaapissa oli mausteita ja suolaa valmiina joten niitä ei tarvinnut ostaa.
Pirkka sipuli 1.89€
Pirkka valkosipuli 1.49€
Pirkka basilika 1.69€
Atria naudan jauheliha 17% 400g x 2 pakettia 12.58€
Parmesaani juusto 200g 11.40€
Rummo spaghetti 2kpl 5.78€
Luomu tomaattipyree 3.35€
Neitsyt oliiviöljy 13.70€
Kommentit (9)
Ja ap:han syö noin kaksi kiloa ruokaa per ateria, koska noilla määrilla ruokasatsin koko on yli 7 kg.
Kaadatko annokseen koko öljypullon? Voisit ostaa myös herneitä ja tehdä maittavan hernekeiton tosi halvalla.
Ostit sitten kalleimmat versiot kaikista ainesosista? Rummo pasta on tuplasti kalliimpaa kuin Pirkka tai Rainbow. Tuon saman annoksen saisi helposti paljon halvemmalla
peruna sipulisekotus 1,55e ,janssoninfileet 2,50e 2 ruokakermaa 1e
4 annosta, halpaa on
Taas tätä samaa pxskaa. Mene, AP, jo hoitoon.
Saman huomasin, kun kokkasin paikalle lennätetystä tuoreesta tonnikalasta ja trooppisista kasviksista salaatin.
Järkyttävää!
:D
Vierailija kirjoitti:
Ostit sitten kalleimmat versiot kaikista ainesosista? Rummo pasta on tuplasti kalliimpaa kuin Pirkka tai Rainbow. Tuon saman annoksen saisi helposti paljon halvemmalla
Konalan jauhelihamiestä ei valitettavasti ole siunattu älynlahjoilla.
Taas tätä samaa! Etkö sinä käsitä, että ei yhteen ruokaan mätetä pullollista ruokaöljyä, ei myöskään kiloa sipulia (jos ei ole nimenomaan sipuliateria), ja parmesaanijuuston kilohinta on aivan tolkuton verrattuna tavallisiin juustoihin.
Kyllä kai sitä saa kulumaan vaikka 200 euroa yhteen ateriaan, jos ostaa kalliita aineksia eikä ajattele sitä, että esimerkiksi öljykanisterista suurin osa jää käyttämättä.
Ruokaohjeita ei ole pakko noudattaa orjallisesti. Tuon aterian saa alle puoleen hintaan, kun ostaa edullisempia aineksia ja niitäkin sen verran, mitä tarvitsee. En tiedä, mitä lisäarvoa ateriaan tuo luomupyree ja neitsytöljy nimenomaan verrattuna valmisateriaan tai ravintolaruokaan, jossa niitä tuskin käytetään.