Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kakun kuorrutus edellisenä iltana

Vierailija
16.06.2024 |

Haluaisin tehdä täytekakun valmiiksi edellise iltana. Laitan juhlapäivänä vielä koristeet (kukat, karkit ja macaronsit), mutta millä kuorrutan? En osaa kaulia sokerimassaa taitavasti, joten joku kuorrute pitäisi olla. Olisiko voikreemi hyvä?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
16.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Vierailija
2/8 |
16.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voikreemi käy, mutta kermavaahtoon tarvitaan jotain sakeuttamisainetta tai liivatetta, muuten se valuu yön aikana pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
16.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voikreemi käy, mutta kermavaahtoon tarvitaan jotain sakeuttamisainetta tai liivatetta, muuten se valuu yön aikana pois.

 

Silkkaa valhetta sepittelet. Kermavaahto ei valu pois kakun päältä.

 

Vierailija
4/8 |
16.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puolet kermaa vatkattuna ja puolet makurahkaa sekaisin. Sokeria maun mukaan. Seoksesta pursotus tai lastalla levitys.

Vierailija
5/8 |
16.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

voikreemi on kuvottavaa.

Eikö kakun pääidea ole maistua hyvältä?

Vierailija
6/8 |
16.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voikreemi käy, mutta kermavaahtoon tarvitaan jotain sakeuttamisainetta tai liivatetta, muuten se valuu yön aikana pois.

Hyvin on kermavaahto pysynyt yönyli.

Voikreemi tai kermavaahto. Voihan sitä käyttää myös rahkaa tai tuorejuustoa yhdistettynä kermaan. Täytteistä riippuen myös tuorejuustosta tehty kreemi. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
16.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vispikermaan hieman vaniljakastikejauhetta nii  pysyy kiinteänä. 

Vierailija
8/8 |
16.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voikreemi käy, mutta kermavaahtoon tarvitaan jotain sakeuttamisainetta tai liivatetta, muuten se valuu yön aikana pois.

Ei se kermavaahto mihinkään valu, mutta sen maku ja rakenne rupeaa vähän muuttumaan pidemmän päälle. Kannattaa vatkata tarpeeksi paksuksi, joku liru ohut vaahto voi valuakin.

Ammattilaiset laittaa vaniljakreemijauhetta tai rahkaa kermavaahdon joukkoon.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kahdeksan yksi