Kakun kuorrutus edellisenä iltana
Haluaisin tehdä täytekakun valmiiksi edellise iltana. Laitan juhlapäivänä vielä koristeet (kukat, karkit ja macaronsit), mutta millä kuorrutan? En osaa kaulia sokerimassaa taitavasti, joten joku kuorrute pitäisi olla. Olisiko voikreemi hyvä?
Kommentit (8)
Voikreemi käy, mutta kermavaahtoon tarvitaan jotain sakeuttamisainetta tai liivatetta, muuten se valuu yön aikana pois.
Vierailija kirjoitti:
Voikreemi käy, mutta kermavaahtoon tarvitaan jotain sakeuttamisainetta tai liivatetta, muuten se valuu yön aikana pois.
Silkkaa valhetta sepittelet. Kermavaahto ei valu pois kakun päältä.
Puolet kermaa vatkattuna ja puolet makurahkaa sekaisin. Sokeria maun mukaan. Seoksesta pursotus tai lastalla levitys.
voikreemi on kuvottavaa.
Eikö kakun pääidea ole maistua hyvältä?
Vierailija kirjoitti:
Voikreemi käy, mutta kermavaahtoon tarvitaan jotain sakeuttamisainetta tai liivatetta, muuten se valuu yön aikana pois.
Hyvin on kermavaahto pysynyt yönyli.
Voikreemi tai kermavaahto. Voihan sitä käyttää myös rahkaa tai tuorejuustoa yhdistettynä kermaan. Täytteistä riippuen myös tuorejuustosta tehty kreemi.
Vispikermaan hieman vaniljakastikejauhetta nii pysyy kiinteänä.
Vierailija kirjoitti:
Voikreemi käy, mutta kermavaahtoon tarvitaan jotain sakeuttamisainetta tai liivatetta, muuten se valuu yön aikana pois.
Ei se kermavaahto mihinkään valu, mutta sen maku ja rakenne rupeaa vähän muuttumaan pidemmän päälle. Kannattaa vatkata tarpeeksi paksuksi, joku liru ohut vaahto voi valuakin.
Ammattilaiset laittaa vaniljakreemijauhetta tai rahkaa kermavaahdon joukkoon.
Up