Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

miten saatte valmistettua hyvänmakuista ja pehmeää parsaa?

Vierailija
12.06.2024 |

Pannulla ne on kovia kuin mitkä ja grillissä karrelle palaneita

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
12.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Höyryttämällä

Vierailija
2/12 |
12.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parsan pitää olla rapeaa. Uunissa grillivastuksella tulee hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
12.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sormen paksuisia, ei paksumpia! 

Napsauta, kuori ja laita uuniin 200' 8 min. Ei öljyä tms!

Täydellisen al dente!

Vierailija
4/12 |
12.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä tykkään paistaa ne pannulla ruskeiksi. Tarpeeksi kun on rasvaa niin pehmenevät mukavasti. Laitan ne paiston jälkeen talouspaperin päälle ja painelen niitä vielä talouspaperilla että rasva imeytyy siihen paperiin. Tulee kivasti pehmenneitä mutta kuitenkin rapeita.

Vierailija
5/12 |
12.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kanta pois siihen asti kun ottaa vastaan, leikkaan pituussuunnassa kahtia. Paistan pannulla kevyesti, suolaa, pippuria ja timjamia. Kun paistopuoli saanut väriä niin tilkka kuumaa vettä pannulle niin ettei parsat edes peity. Hetki pannulla ja siitä suoraan lautaselle.

Vierailija
6/12 |
12.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täysi mahdottomuus mulle saada siitä hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
12.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ånga eller sous-vide. Skala de vita sparrisarna.

Vierailija
8/12 |
12.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarpeeksi voita/rasvaa ja ripaus merisuolaa.

Aika sama mikä villasukka pannussa on, rasvainen suolaisuus on hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
12.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan pannulle oliiviöljyä, kuumennan, lisään parsat (kannat leikattu), paistan hetken, lisään vettä niin ettei parsat peity, venaan et vesi aikalailla haihtuu, lisään suolaa ja pippuria.

Näin tulee ainakin omaan makuun hyviä. 

Vierailija
10/12 |
12.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse höyrytän niitä ensin (noin 10 minuuttia) ja sitten pannulla oliiviöljyssä hetken paistan. Höyryttäminen on se mikä pehmentää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
12.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistan nopeasti oliiviöljyssä pannulla. Parsaa saa olla pannulla vain yksi kerros. Lopuksi nokare voita pannuun, suola ja pippuri, ja siitä suoraan syöjän lautaselle. Tämä ohje koskee vihreätä parsaa. 

Vierailija
12/12 |
12.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Air Fryeriin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä seitsemän viisi