Lue keskustelun säännöt.
Tiesitkö että juusto on hyvä ottaa lämpimään 1-2 päivää ennen tarjoilua
01.06.2024 |
Varsinkin homejuustot yms. pehmeät juustot. Maku on paljon parempi.
Kommentit (5)
Tuorejuustot on säilytettävä AINA tarjoiluun saakka kylmässä.
Kovat juustot pysyvät syömäkelpoisina lämpimässä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minun ranskalainen tuttu ei säilytä mitään juustoa kylmässä. Camembert maistuu tosi hyvältä kun se melkein valuu.
Vierailija kirjoitti:
Mikrossa 6s ajaa saman asian.
No ei kyllä aja
Omalla kohdallani on se ongelma, että jos juusto on pöydällä tunnin tuoksumassa, syön sen sinä aikana.. Oikeasti.
Mikrossa 6s ajaa saman asian.