Paras kanan sisäfile resepti
Kommentit (10)
Vierailija kirjoitti:
Kummallisia kanoja siella Suomessa. Meilla Englannissa ei kanoilla ole sisafileeta. Niilla on rintalihaa.
Kanan rintalihat eli rintafileet ja sisäfileet ovat eri asioita.
Ei kanalla ole mitään sisäfileitä, ne ovat rintapalat.
Sisäfileetä ovat pieniä, kypsyvät nopeasti. Maustan ne suolalla, sitruunanmehulla ja mustapippurilla, pyörittelen vehnäjauhoissa ja paistan kauniin ruskeiksi voi-öljyseoksessa. Päälle rakastan sitruunankuorta.
Vierailija kirjoitti:
Ei kanalla ole mitään sisäfileitä, ne ovat rintapalat.
Onhan, googleta vaikka atria naturel kanan sisäfilee ja katso kuva.
Vierailija kirjoitti:
Kummallisia kanoja siella Suomessa. Meilla Englannissa ei kanoilla ole sisafileeta. Niilla on rintalihaa.
Googlaapa *chicken tenders* ja hämmästy. Tuo lihapala on se mitä Suomessa sanotaan broilerin/ kanan sisäfileeksi. En sitten tiedä jos niitä onkin vain amerikkalaisilla kanoilla, mutta minulla on vahva vakaumus että brittikanaltakin nuo löytyvät.
Sisäfileetä ovat aina mureita verrattuna rintafileisiin. Pieniä pötkylöitä ja valmistuvat hetkessä.
Ruskistaisin pannulla fileet ja sitten uunivuokaan ne ja kermaa. Uunissa paista kypsäksi.
Muhii ne pannullakin kypsiksi kermassa kannen alla.
Kopioi KFC:n reseptin, niin kyllä tulee hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Ei kanalla ole mitään sisäfileitä, ne ovat rintapalat.
Mikä on kanan sisäfilee?
Broilerin rintafilee on kokonainen, luuton filee. Rintaleike on luullinen ja nahallinen pala, jonka sisällä filee on. Sisäfileellä tarkoitetaan broilerin fileessä kiinni olevaa pientä suippomaista lihasta. Fileepihvi on fileestä leikattu pihvi.
Kummallisia kanoja siella Suomessa. Meilla Englannissa ei kanoilla ole sisafileeta. Niilla on rintalihaa.