Päätin juuri, etten enää koskaan syö hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
Ei sen puoleen, en ole niitä kymmeneen vuoteen syönytkään. Mutta näin mainoksen niistä ja tuli sellainen fiilis, että ei enää tuota.
Syöttekö te niitä?
Kommentit (15)
Eihän niissä edes ole hunajaa kuin joku 0,1%. Eivätkä ne maistu hunajalta.
Olen aina ihmetellyt, että miksi niitä kutsutaan hunajamarinoiduiksi.
Vierailija kirjoitti:
En syö broileria missään muodossa. Se on etovaa kamaa.
Ei vaan se on kanaa.
Mä ostan aina maustamattomia ja laitan ite mausteet
Ap söisi mitä vaan jos jumalaisenkomea Sami Kuronen pyytäisi.
Hunajamarinoitu broileri = broilerin paloja lillymassa oranssissa limassa
Vierailija kirjoitti:
Ap söisi mitä vaan jos jumalaisenkomea Sami Kuronen pyytäisi.
Hyi. Ap
Ostan vain fileitä tai pihvejä ja pienin ne sitten suikaleiksi. Huomattavasti parempaa lihaa kuin ne valmiit rääpperasiat.
Vierailija kirjoitti:
Eihän niissä edes ole hunajaa kuin joku 0,1%. Eivätkä ne maistu hunajalta.
Olen aina ihmetellyt, että miksi niitä kutsutaan hunajamarinoiduiksi.
Myyntijargonia. Jos haluaa oikeasti hyvää hunajaa niin suomalaista ja kiteytettyä aitoa kamaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eihän niissä edes ole hunajaa kuin joku 0,1%. Eivätkä ne maistu hunajalta.
Olen aina ihmetellyt, että miksi niitä kutsutaan hunajamarinoiduiksi.
Myyntijargonia. Jos haluaa oikeasti hyvää hunajaa niin suomalaista ja kiteytettyä aitoa kamaa.
Ei hunajaa kiteytetä.
En osta mitään lihaa valmiiksi marinoituna. Marinadilla lihan kilohinta ja aivan ensimmäiseksi haluan maustaa itse eli tietää mitä syön.
Ostan valkosipuli-yrtti minuuttipihvejä, ovat kanaksi tosi hyviä. Paketti on vaan tosi pieni, eli vaan 3 pihviä.
Hyi helvattia! Kuka pystyy syömään kanaa/broileria ollenkaan. Pakkaukset haisee kun ne avataan eikä haju paistettunakaan ole kuin kamala. Lapselle kerran paistoin kananjauhelihaa, hyi.
Aika weeteeroska saa olla jos ostaa valmiiksi marinoituna.
En syö broileria missään muodossa. Se on etovaa kamaa.