Mitä kukkia laitat keväisin/kesäisin ruuan esim salaatin päälle/sekaan?
Kommentit (11)
Orvokkeja, kehäkukkia, ketunleipiä, ruohosipulinkukkia, vaahterankukkia, voikukkia ja yrttien kukkia.
Kehäkukkaa, ruiskaunokkia, kurkku yrttiä, krassia, päivänlilja ja kuunliljat (kuunliljoissa on makueroja, joissain on kitkerät kukat, ja toisissa taas hieman parsan tai herneen makuiset).
Keväisin ei juuri syötäviä kukkia vielä ole. Kesällä sitten perinteiset kehäkukat, ruiskaunokit ja krassit. Ja luonnosta ketunleivän kukat.
Ei pidä laittaa mitään. Joku asiantuntija juuri sanoi ylellä tai jossakin, että kukissa on kaikenlaisia käsittelyaineita eikä ne sovi ruokalautaselle. Siis nekään , jotka eivät ole myrkyllisiä.
Vierailija kirjoitti:
Ei pidä laittaa mitään. Joku asiantuntija juuri sanoi ylellä tai jossakin, että kukissa on kaikenlaisia käsittelyaineita eikä ne sovi ruokalautaselle. Siis nekään , jotka eivät ole myrkyllisiä.
No eihän niihin oman pihan kukkiin mitään käsittelyaineita päädy, jos ei sellaisia itse laita.
Ei mitään kukkakaupan leikkokukkia tietenkään syödä.
Ei pidä laittaa mitään. Joku asiantuntija juuri sanoi ylellä tai jossakin, että kukissa on kaikenlaisia käsittelyaineita eikä ne sovi ruokalautaselle. Siis nekään , jotka eivät ole myrkyllisiä.
Onpas asiantuntija. Luonnosta voi kerätä puhtaita kukkia.
Ketunleivän kukat ovat hyviä salaatissa sellainen vähän hapan ja pippurinen maku.
Vierailija kirjoitti:
Ei pidä laittaa mitään. Joku asiantuntija juuri sanoi ylellä tai jossakin, että kukissa on kaikenlaisia käsittelyaineita eikä ne sovi ruokalautaselle. Siis nekään , jotka eivät ole myrkyllisiä.
No tuossa on varmaan puhuttu kukkakauppojen leikkokukista. Ne ei tietenkään sovellu syötäviksi.
Sensijaan ne ketunleivät sieltä metsästä tai kehäkukat omasta kukkapenkista eivät sisällä mitään käsittelyaineita.
En mitään. Kukat pysyy ruukuissa ja maljakoissa.