Oletteko tehneet vispipuuroa kauramannaryyneihin? Onko eroa?
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Parempaa on, en enää lainkaan tee tavallisiin, koska noissa on kuitua eivätkä silti maistu puulta.
Ja saa yhtä kuohkeaa?
Vehnässä on eniten sitkoa, joten siitä tulee kuohkeinta.
Ohrasta sitko puuttuu täysin, ohramannasta tulee kovasti erilaista.
Kauraa en ole kokeillut.
Onko mannaryyni samaa kuin italian polenta? Voi tehdä niitä hyviä grillattuja polentasiivuja?
Ei saa kauramannasta kuohkeaa vaikka vatkaisi tunnin. Maku menettelee, mutta koostumuksen takia teen tästedes tavallisista mannaryyneistä. Sellai en unelmanpehmeä, kuohkea puolukkavispipuuro on herkkua!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Parempaa on, en enää lainkaan tee tavallisiin, koska noissa on kuitua eivätkä silti maistu puulta.
Ja saa yhtä kuohkeaa?
Kyllä saa, keitän ruisjauhoja ensin, sitten ryynit ja puolukat viimeiseksi valmiiseen puuroon ennen vatkausta, ettei vitamiinit katoa keittäessä. Vaaleaa ja kuohkeaa tulee, jos malttaa odottaa jäähtymistä ja sitten vatkaa. Se vaatii vähän harjoittelua, että soseutettuja puolukoita tulee oikea määrä ja kiinteys on oikea.
Parempaa on, en enää lainkaan tee tavallisiin, koska noissa on kuitua eivätkä silti maistu puulta.