Miten onnistut välttämään ähkyn laivan buffassa? VINKKEJÄ
Kun tekee mieli maistella kaikkea ja syödä/juoda koko rahan edestä? (ovat aika arvokkaita nykyään)
Kommentit (41)
Miksi kukaan haluaisi välttää ähkyä?
Ottaisin vähän mätiä, silliä, kalaa, vihanneksia, oliiveja, perunan, suklaamoussea. En tiedä, miten tuosta tulisi ähky.
Sori, en ole vielä onnistunut tuossa tehtävässä, vaikka niitä reissuja on lukuisia.
Käyn niin usein buffeteissa, ettei nuo enää ole mitään niin hienoa ja erityistä.
Syön vain sellaista, josta todella pidän - eikä se haittaa, vaikka tulisikin vähän ähky. Minä laitan meillä kaiken ruoan ja joskus on oikeus herkutella!
Vierailija kirjoitti:
Ottaisin vähän mätiä, silliä, kalaa, vihanneksia, oliiveja, perunan, suklaamoussea. En tiedä, miten tuosta tulisi ähky.
Miksi menet neljänkympin buffaan ottamaan kahden euron safkat?
Juo paljon viiniä, niin ei maistu ruoka.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ottaisin vähän mätiä, silliä, kalaa, vihanneksia, oliiveja, perunan, suklaamoussea. En tiedä, miten tuosta tulisi ähky.
Miksi menet neljänkympin buffaan ottamaan kahden euron safkat?
Kahden euron? No eikö se ole se tunnelma ja pointtina se, että ottaa mitä haluaa.
Käy ulkona kaasuttelemasas niin mahtuu taas.
Helposti. En mene buffaan vetämään itseäni ähkyyn ollenkaan.
Vierailija kirjoitti:
Viking- linen buffet on junteille
Parempi se on kuin Siljan ja viihtyisämmässä tilassa.
Otan ison lautasellisen mätiä ja ison lautasellisen katkarapuja. Sen jälkeen haen lämpimistä kalleinta lihaa niin monta kertaa kun kattauksen aikana ehdin ja kykenen.
Syön vain suosikkejani. Jos pääruuista ei kiinnosta mikään, en ota niitä. Usein kala- ja leikkelepöytä ovat parhaat, jälkiruoissakaan ei ole mitään aivan ihmeellistä.
Viiniä juon yleensä puoli lasia, se ei ole kovin hyvää. Muuten soodavettä.
Ruoan päälle voi ottaa konjakin tai fernet brancan ja lepäillä hytissä.
Jätän yleensä pääruuat väliin, kun eivät ole niin laadukkaita. Pari lautasellista alkuruokia, ei leipää, ei perunoita. Jälkkäreistä paria mieleistä. Muutama lasi viiniä, tarpeeksi vettä ja kahvi.
En ole onnistunut saamaan ähkyä katkavuilla, vaikka nautin samalla runsaasti sitä hyvää valkoviiniä.
Ennen en syönyt buffassa juuri ollenkaan jälkiruokaa, niin mahtui suolaista enemmän, mutta erehdyin kerran maistamaan Vikingillä suklaa- ja kinuskikastikkeita. En ole ikinä saanut niin hyviä ennen ja nyt menisin laivalle vain niiden takia, vaikka en ole suuri makean ystävä.
Että sori, en osaa auttaa.
No syö vain kaloja ja vihanneksia. Jätä lihat ja kaikki tärkkelystä sisältävät syömättä, niin ei tule ähky.
Itse syön juustoja/kaloja/rapuja yms missä hintalaatusuhde on kohdallaan, viiniä juon pullollisen ja äkkiä nuo sen buffetin hinnan kattaa.
Miksi kukaan söisi ähkyyn?