Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kermakakku pakastelokeroon muutamaksi päiväksi? Kokemuksia?

Vierailija
13.04.2024 |

Tosiaan laittaisin mökin pakastinlokeroon ja tarjoaisin vieraille,jotka tulossa ensi viikon alussa. Toimiiko suunnitelmani?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
13.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita pelkät pohjat sinne pakkaseen ja tee se kermakakku valmiiksi, vasta kun vieraat tulee. Eihän siinä montaa minuuttia mene, kun pohjat valmiina. En tarjoaisi vieraille pakastelokerossa päiviä säilytettyä kermakakkua.

Vierailija
2/4 |
13.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakasta pelkka pohja ja täytä vasta lähempänä tarjoilua. Tai jos on jostain syystä ihan pakko valmistella enemmän ennakkoon, niin laita pelkät täytteet (tarkista ensin miten haluamasi täytteet reagoi pakastukseen), mutta kuorruta ja koristele vasta ennen tarjoilua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
13.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samaa mieltä kuin edellisetkin, mutta alkoi naurattamaan, jos arvoisa ap tekee kakun kokonaan valmiiksi eikä se enää mahdu pakastelokeroon :D

Vierailija
4/4 |
13.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos kermakakusta joskus jää yli, voi sen pakastaa.