Aina jos teen esim hunajamarinoitua kanaa, se jää pannuun kiinni, miten estätte sen?
Laitan öljyä ja joskus voitakin, mutta silti jää kiinni. Onko vain huono pannu? jotain 3 v vanha.
Kommentit (19)
Pannu pitää olla naarmuton ja lähes uusi ettei tartu. Tuo on kyllä sitkeä pirulainen tuo marinadi...
Pistä rasvat pannuun vasta kun pannu on kuuma niin tarttuminen vähentyy. Jos on pinnoitettu pannu niin heivaa mäkeen ja osta hiiliterästä.
Hunajamarinoitua.
Ei helvetti, et sinä sitä ole marinoinut. Kannattaisi opetella tekemään ruokaa
Vierailija kirjoitti:
Tarpeeksi matala lämpötila
Väärin, liian alhaisessa lämpötilassa paistettavan tuotteen ja pannun väliin ei tule vesihöyrykerrosta joka pitää ne erillään. Tarttuu siis liian kylmällä paistaessa tiukemmin kiinni ja liian kuumalla paistaessa tulee hiiltä.
Valurautapannu, kunnon rasvapoltto, ja hyvä öljyäminen ennen ruoanlaittoa. Vähän jää kiinni edelleen, mutta eipä ainakaan tefloni pala ruokaan kiinni.
Vierailija kirjoitti:
Tarvitset pinnoitetun pannun moiseen ruokaan.
Pinnoitettuja pannuja ei tarvitse mihinkään.
ei tarvi mitään rasvoja, älä paista liian kuumalla ja sekoita koko ajan
Vierailija kirjoitti:
Tarvitset pinnoitetun pannun moiseen ruokaan.
Pinnoitetut pannut voisi viedä kaikki venäjälle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tarvitset pinnoitetun pannun moiseen ruokaan.
Pinnoitetut pannut voisi viedä kaikki venäjälle.
Niin kauan kuin ostetaan valmiiksi marinoituja lihoja pinnoitet pannut ovat parhaita niiden valmistamiseen. Ostaa vaikka smeg merkkisen pannun ja testaa miten hyvä on tehdä esim .munakkaita. Ei niitä millään Iittalan tools pihvipannuilla valmisteta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tarvitset pinnoitetun pannun moiseen ruokaan.
Pinnoitetut pannut voisi viedä kaikki venäjälle.
Niin kauan kuin ostetaan valmiiksi marinoituja lihoja pinnoitet pannut ovat parhaita niiden valmistamiseen. Ostaa vaikka smeg merkkisen pannun ja testaa miten hyvä on tehdä esim .munakkaita. Ei niitä millään Iittalan tools pihvipannuilla valmisteta.
Hiiliteräspannulla saa helposti tehtyä vaikka ranskalaisen munakkaan. Helppoa kuin mikä: ensin pannu kuumaksi ja vasta sitten rasva pannuun. Ja Iittalan pannut saa jäädä kauppaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tarvitset pinnoitetun pannun moiseen ruokaan.
Pinnoitetut pannut voisi viedä kaikki venäjälle.
Niin kauan kuin ostetaan valmiiksi marinoituja lihoja pinnoitet pannut ovat parhaita niiden valmistamiseen. Ostaa vaikka smeg merkkisen pannun ja testaa miten hyvä on tehdä esim .munakkaita. Ei niitä millään Iittalan tools pihvipannuilla valmisteta.
Hiiliteräspannulla saa helposti tehtyä vaikka ranskalaisen munakkaan. Helppoa kuin mikä: ensin pannu kuumaksi ja vasta sitten rasva pannuun. Ja Iittalan pannut saa jäädä kauppaan.
Makuasioita, oma suosikkini on kuparipannu. Smeg, tools ja degrenne ovat myös kelpopoja. Riippuu mitä valmistaa ja onko sähkö vai kaasuliesi käytössä.
Vierailija kirjoitti:
ei tarvi mitään rasvoja, älä paista liian kuumalla ja sekoita koko ajan
Samoin, ei jää kiinni
Huuhtele ensin marinadin pois