Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Aina jos teen esim hunajamarinoitua kanaa, se jää pannuun kiinni, miten estätte sen?

Vierailija
10.04.2024 |

Laitan öljyä ja joskus voitakin, mutta silti jää kiinni. Onko vain huono pannu? jotain 3 v  vanha.

Kommentit (19)

Vierailija
1/19 |
10.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huuhtele ensin marinadin pois 

Vierailija
2/19 |
10.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En osta sellaista moskaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/19 |
10.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pannu pitää olla naarmuton ja lähes uusi ettei tartu. Tuo on kyllä sitkeä pirulainen tuo marinadi...

Vierailija
4/19 |
10.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarpeeksi matala lämpötila

Vierailija
5/19 |
10.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarvitset pinnoitetun pannun moiseen ruokaan.

Vierailija
6/19 |
10.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pistä rasvat pannuun vasta kun pannu on kuuma niin tarttuminen vähentyy. Jos on pinnoitettu pannu niin heivaa mäkeen ja osta hiiliterästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/19 |
10.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hunajamarinoitua.

 

Ei helvetti, et sinä sitä ole marinoinut. Kannattaisi opetella tekemään ruokaa

Vierailija
8/19 |
10.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tarpeeksi matala lämpötila

Väärin, liian alhaisessa lämpötilassa paistettavan tuotteen ja pannun väliin ei tule vesihöyrykerrosta joka pitää ne erillään. Tarttuu siis liian kylmällä paistaessa tiukemmin kiinni ja liian kuumalla paistaessa tulee hiiltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/19 |
10.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valurautapannu, kunnon rasvapoltto, ja hyvä öljyäminen ennen ruoanlaittoa. Vähän jää kiinni edelleen, mutta eipä ainakaan tefloni pala ruokaan kiinni.

Vierailija
10/19 |
10.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tarvitset pinnoitetun pannun moiseen ruokaan.

Pinnoitettuja pannuja ei tarvitse mihinkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/19 |
10.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähän vettä pohjalle

Vierailija
12/19 |
10.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei tarvi mitään rasvoja, älä paista liian kuumalla ja sekoita koko ajan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/19 |
10.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tarvitset pinnoitetun pannun moiseen ruokaan.

 

Pinnoitetut pannut voisi viedä kaikki venäjälle.

Vierailija
14/19 |
10.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tarvitset pinnoitetun pannun moiseen ruokaan.

 

Pinnoitetut pannut voisi viedä kaikki venäjälle.

Niin kauan kuin ostetaan valmiiksi marinoituja lihoja pinnoitet pannut ovat parhaita niiden valmistamiseen. Ostaa vaikka smeg merkkisen pannun ja testaa miten hyvä on tehdä esim .munakkaita. Ei niitä millään Iittalan tools pihvipannuilla valmisteta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/19 |
10.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tarvitset pinnoitetun pannun moiseen ruokaan.

 

Pinnoitetut pannut voisi viedä kaikki venäjälle.

Niin kauan kuin ostetaan valmiiksi marinoituja lihoja pinnoitet pannut ovat parhaita niiden valmistamiseen. Ostaa vaikka smeg merkkisen pannun ja testaa miten hyvä on tehdä esim .munakkaita. Ei niitä millään Iittalan tools pihvipannuilla valmisteta.

Hiiliteräspannulla saa helposti tehtyä vaikka ranskalaisen munakkaan. Helppoa kuin mikä: ensin pannu kuumaksi ja vasta sitten rasva pannuun. Ja Iittalan pannut saa jäädä kauppaan.

Vierailija
16/19 |
10.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa käyttää marinoimatonta, on paljon parempaa.

Vierailija
17/19 |
10.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uuniin, 200 astetta vajasksi tunniksi. Kermaa päälle niin ei kuivu

Vierailija
18/19 |
10.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tarvitset pinnoitetun pannun moiseen ruokaan.

 

Pinnoitetut pannut voisi viedä kaikki venäjälle.

Niin kauan kuin ostetaan valmiiksi marinoituja lihoja pinnoitet pannut ovat parhaita niiden valmistamiseen. Ostaa vaikka smeg merkkisen pannun ja testaa miten hyvä on tehdä esim .munakkaita. Ei niitä millään Iittalan tools pihvipannuilla valmisteta.

Hiiliteräspannulla saa helposti tehtyä vaikka ranskalaisen munakkaan. Helppoa kuin mikä: ensin pannu kuumaksi ja vasta sitten rasva pannuun. Ja Iittalan pannut saa jäädä kauppaan.

Makuasioita, oma suosikkini on kuparipannu. Smeg, tools ja degrenne ovat myös kelpopoja. Riippuu mitä valmistaa ja onko sähkö vai kaasuliesi käytössä.

Vierailija
19/19 |
10.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

ei tarvi mitään rasvoja, älä paista liian kuumalla ja sekoita koko ajan

Samoin, ei jää kiinni