Gluteenittomia aterioita
Mitä syötte gluteenittomat? Olen kyllästynyt laittamaan riisiä ja kanaa. Antakaa ateriaehdotuksia mitä voisin kokata?
Kommentit (11)
Karjalanpaisti, uunilohi, poronkäristys, lihapullat (gluteeniton versio joko itse tehtynä tai kauossta), ratatouille, porsaan kasslerpihvit, jauhelihapihvit, linssipata.
. Ruokavaliosta jätetään pois ruis, ohra ja vehnä. Keliaakikot voivat käyttää gluteenitonta kauraa.
Meillä syödään ihan tavallista ruokaa gluteenittomana, ei mitään pelkkää riisiä ja kanaa.
Tosi paljon kasviksia,sitten kanaa, kalaa ja mereneläviä. Myös paljon palkokasveja syödään. Pitää ihan miettiä että missä sitä gluteenia on?
Syön tosi paljon kalaa, kanaa, mereneläviä ja siihen kaikenlaista kasvista lisukkseeksi.
Syö mitä haluat, mutta korvaa gluteenia sisältävät ruuat (mm. pasta) gluteenittomilla vaihtoehdoilla.
Aamulla paistan munakkaan ja laitan siihen kesäkurpitsaa ja herkkusieniä, lounaalla syön kanasalaatin ja päivällisellä syön kasviskeiton ja paistan lohifileen. Ei taida ola yhtään gluteenia noissa?
Perunamuusia ja savulohta, nyhtöpossua, lihapullia, nakkeja, siskonmakkarakeittoa, gluteenitonta pastaa ja bolognesea, kasvisgratiinia, gluteenitonta pitsaa - siis ihan mitä tahansa mitä muutkin kuolevaiset. Teet vain gluteenittomana, ei sen kummempaa!