Miksi kinkkukiusausta tehdässä ne perunasuikaleet jää aina raaoiksi?
Kommentit (44)
Paista niitä pannulla ennenkuin laitat ne uuniin.
Ne on ällöjä ei niistä kannata mitään tehdä. Osta oikeaa perunaa.
Murea perunasuikale?
Ainut ongelma sinulla on, että pidät kiusausta liian lyhyen ajan uunissa.
Jotkuthan esikeittää ne, mutta missään tapauksessa hyvän kiusauksen valmistaminen ei vaadi sitä.
Perunaa, kinkkua, oikeaa kermaa, sipulia, suolaa ja mustapippuria.
Neuvotaan keittämään suikaleita muutama minuutti.
Sä et paista sitä tarpeeksi kauan.
Ostat oikeaa perunaa euron kilo. Itse tykkään jauhoisista, mutta sama se kai mistä sen tekee kunhan kypsentää tarpeeksi.
Mä pidän uunissa vähintään 1,5h, kyllä ne sitten on pehmeitä ja hyvän makuisia.
Missä lämpötilassa ja kuinka kauan tavallisesti paistat kiusaustasi?
No et tietenkään ota kiusausta pois uunista ennen kuin perunat on kypsiä.
Missä asteessa paistat ja kauanko? Suoraan uuniin vaan eikä missään nimessä mitä esikeittelyitä tai paisteluita.
Vierailija kirjoitti:
Neuvotaan keittämään suikaleita muutama minuutti.
Ei todellakaan tarvitse.
Siksi, kun et oo kypsentänyt ruokaa tarpeeksi pitkään. Se on ainoa syy raa'aksi jääneille ainesosille ruoassa. Kypsää saat kypsentämällä pidempään.
Kuvittele nyt. Töistä väsynyt äiti tulee töistä kotiin ja nälkäiset lapset huutaa jaloissa. Uuni lämpiämään ja vuokaan suikaleperunat, kermat ja jotain sotkua.
Aterian jälkeen perhe tyytyväinen.
Liian vähän nestettä ja liian lyhyt paistoaika. Ole hyvä.
Älä sokeasti noudata resepteissä mainittuja paistoaikoja, vaan seuraa itse. Jos perunat on raakoja niin paista lisää. Pinnan liiallisen kärähtämisen voi estää vaikka laittamalla folion vuoan päälle.
200 astetta ja 50min. Ei ole koskaan jäänyt raa'aksi.
Vierailija kirjoitti:
200 astetta ja 50min. Ei ole koskaan jäänyt raa'aksi.
Riippuu ihan uunista tuo paistoaika.
Paista vaan kypsiksi.