Mikrotatko sinä aina työlounaaksi valmiskeittoa tai -puuroa?
Saat valtavan määrän mikromuoveja mikä varmistaa paikkasi naisten dementihoitolassa.
Kommentit (15)
Toisinaan mikrotan keittoja ja toisinaan paistatan ja uunitan muita ruokia.
En. En ole edes ikinä valmiskeittoja ja puuroja ja muutakaan einestä syönyt enkä tule syömään.
Puuro tai keitto ei riitä ainakaan mulle lounaaksi. Niitä syö lihaksettomat ja langanlaihat naiset keski-iästä ylöspäin.
Mitään valmisruokia en mikrota. Teen itse omat evääni tuoreista raaka-aineista.
En, koska olen kokki ja syön samaa ruokaa mitä laitan muille lounaaksi alusta asti itse tehtynä.
En, teen kotiruokaa aina niin isoja satseja kerralla, että niistä riittää myös työeväät. Käytin ennen muovisia eväsrasioita, mutta pari vuotta sitten siirryin lasisiin (Ikeasta saa hyviä edullisesti), kun kuulin kaikkea pelottelua muovin siirtymisestä ruokaan. On ne lasikipot jotenkin siistimmän ja hygieenisemmänkin oloisia, eivät esim. Kellastu ja ime ruokien väriä.
Vierailija kirjoitti:
Puuro tai keitto ei riitä ainakaan mulle lounaaksi. Niitä syö lihaksettomat ja langanlaihat naiset keski-iästä ylöspäin.
Taikka sitten lihavat, jotka syövät töissä ihan mitättömiä lounaita, ja varmaan illalla kotona kostautuu ahmintana
Joka päivä mikrotan 2 kiloa vispipuuroa. Painan 254 kg ja pituutta löytyy 156 cm. T: Sylvi 60 v
Minä mikrotan töissä oikean ruoka-annoksen. Valmiskeittoja en osta ikinä, vaan teen kotona itse. Omalla paikkakunnalla on takuuvarmasti parempi vesi kuin valmiskeiton tekopaikkakunnalla. Muutenkin on hölmöä kantaa kaupasta vettä kotiin.
Uusi palstahullu: Mikroruokahullu, jee.
Olen pyrkinyt tekemään ruokaa moneksi päiväksi, ettei tarvitse maksaa niin paljon. Sitä voi ottaa mukaan sen verran kuin haluaa, eikä jää nälkä.
Höperöintä ja laiskuuden huipentuma on mielestäni ostaa valmiiksi keitettyä ja muoviin pakattua puuroa! Isoäiti kääntyisi haudassaan jos tietäisi. Puuron keittäminen ei todellakaan ole rakettitiedettä eikä vaadi keittiömestarin opintoja, ja eines on seisonut päiväkausia pakattuna rekoissa, tukkujen varastoissa jne. ennen kuin päätyy vatsaasi. Hintakin on itse valmistettuun verrattuna kymmenkertainen.
Mutta kuulemma jotkut ostaisivat kananmunatkin mieluummin valmiiksi keitettynä. Että niin avuttomia on ihmisistä tullut.
Ja ennen kuin joku alkaa vinkua nykyajan kiireestä: jos sinulla on aikaa vetelehtiä mammapalstoilla tuntikaupalla, olisi ihan varmasti aikaa keittää myös puuro (tai kananmuna).
Joka päivä lounaaksi Saarioisten valmispuuro.
Tuula54, 152 cm 83 kg