Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jos tekee tänään j-lihakastikkeen, niin voiko sitä syödä vielä tiistaina?

Vierailija
03.03.2024 |

Auttakkee 

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
03.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi. Huolehdi että jäähdytät sen ripeästi ja sen jälkeen jääkaappiin

Vierailija
2/10 |
03.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi vaikka keskiviikkona ja torstainakin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
03.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön 4 vuorokautta. 

Mutta laitan kuumana pakastepussiin, jotta hygienia säilyy. 

(Sain kerran pilaantunutta valmisruokaa. Tehdas sanoi, että he pakkaa tiiviisti kuumana kaiken, jotta säilyy. Sanoivat, että poikkeus, ettei säilynyt.)

Vierailija
4/10 |
03.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei, vain a-kastiketta voi syödä tiistaina

Vierailija
5/10 |
03.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen monesti viikon satsin. Säilyy kun teen valmiit annokset omiin kippoihinsa.

Vierailija
6/10 |
03.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietysti voi, kunhan säilytät myöhemmin syötävän osuuden jäähdytettynä etkä lämmitä sitä välissä uudestaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
03.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä lyhyemmän ajan seisoo lämpimässä, sen pitempään säilyy. Talvella nostan usein parvekkeelle jäähtymään ja sitten jääkaappiin. Kesällä voi jäähdyttää esim. kylmässä vedessä ja sitten jääkaappiin.

Vierailija
8/10 |
03.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki muumit eivät ilmeisesti ole kysyjällä laaksossa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
03.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaikki muumit eivät ilmeisesti ole kysyjällä laaksossa!

Ja tämäkin piti erikseen käydä väittämässä!

-eri

Vierailija
10/10 |
03.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä voi, kunhan säilytät jääkaapissa.

Vaihtelua saat, kun pakastat osan ja teet uuden ison satsin uutta ruokaa. Merkkaa pakastamasi annokset hyvin, muuten löytyy yllätysannoksia, mikä toisaalta on vaihtelua sekin.

Ihmettelen tyyppejä, joiden mielestä kolikot eivät ole rahaa, kirpparilta ei voi ostaa, jauhelihaa eikä silakkaa ei voi syödä eikä samaa ruokaa monta päivää. Mutta röökistä ja kaljasta eivät luovu.