Jos tekee tänään j-lihakastikkeen, niin voiko sitä syödä vielä tiistaina?
Kommentit (10)
Voi vaikka keskiviikkona ja torstainakin.
Syön 4 vuorokautta.
Mutta laitan kuumana pakastepussiin, jotta hygienia säilyy.
(Sain kerran pilaantunutta valmisruokaa. Tehdas sanoi, että he pakkaa tiiviisti kuumana kaiken, jotta säilyy. Sanoivat, että poikkeus, ettei säilynyt.)
ei, vain a-kastiketta voi syödä tiistaina
Mä teen monesti viikon satsin. Säilyy kun teen valmiit annokset omiin kippoihinsa.
Tietysti voi, kunhan säilytät myöhemmin syötävän osuuden jäähdytettynä etkä lämmitä sitä välissä uudestaan.
Mitä lyhyemmän ajan seisoo lämpimässä, sen pitempään säilyy. Talvella nostan usein parvekkeelle jäähtymään ja sitten jääkaappiin. Kesällä voi jäähdyttää esim. kylmässä vedessä ja sitten jääkaappiin.
Kaikki muumit eivät ilmeisesti ole kysyjällä laaksossa!
Vierailija kirjoitti:
Kaikki muumit eivät ilmeisesti ole kysyjällä laaksossa!
Ja tämäkin piti erikseen käydä väittämässä!
-eri
Kyllä voi, kunhan säilytät jääkaapissa.
Vaihtelua saat, kun pakastat osan ja teet uuden ison satsin uutta ruokaa. Merkkaa pakastamasi annokset hyvin, muuten löytyy yllätysannoksia, mikä toisaalta on vaihtelua sekin.
Ihmettelen tyyppejä, joiden mielestä kolikot eivät ole rahaa, kirpparilta ei voi ostaa, jauhelihaa eikä silakkaa ei voi syödä eikä samaa ruokaa monta päivää. Mutta röökistä ja kaljasta eivät luovu.
Voi. Huolehdi että jäähdytät sen ripeästi ja sen jälkeen jääkaappiin