Ostin riisin korvikkeeksi Myllynparas rikottuja ohrasuurimoita. Tosi hyvää ja alentaa kolesterolia, keittoaikaa 15-20 min
Tosi hyvää. Suositus tälle. Ei ollut hintanakaan kuin noin 2,2 euroa per kilo eli halpaa.
Kommentit (67)
Saitko alennusta,koska kyseinen tuote oli rikottu??
Vierailija kirjoitti:
Saitko alennusta,koska kyseinen tuote oli rikottu??
joutuu maksamaan enemmän, sikamaista!
Fiksu valinta.👍 Kotimaan syötävää.
Joo, tuo ohra on tosi hyvää, maku ja ravintoarvot paljon riisiä paremmat. En tajua, miksei mistään saa ohrapuurolla täytettyjä karjalanpiirakoita. Vink vink vaan valmistajat, tämä voisi olla myyntimenestys.
Muistan kun koulussa oli ohrapuuroa ja mehukeittoa, kaikki tykkäsivät.
Ohrasuurimot hyviä ja välillä käytän näitä kun haluan vaihtelua ruokaan.
Korpelan myllyn ohraa keitän valmiiksi. Osan syön lisäkkeenä, osasta teen nopeasti puuron. Hyvää ja pehmeää.
Paluu menneille vuosikymmenille.
Suomessa riisi korvasi ohran ruoanlaitossa 1950-luvulla.
Voitte siis syyttää tästäkin suuria ikäluokkia.
Ohrasuurit NAM. Kuuluu meidän perheen arkilisukkeeksi. Lapsetkin tykkää. Riisi on mielestäni tyhjänpäiväistä kalorihöttöö.
Meillä lapsi tykkää enemmän kuin riisistä ja perunasta
Vierailija kirjoitti:
Paluu menneille vuosikymmenille.
Suomessa riisi korvasi ohran ruoanlaitossa 1950-luvulla.
Voitte siis syyttää tästäkin suuria ikäluokkia.
Oho. En tiennyt että sitä on ennen käytetty. Ohrarieskaa söin lapsena ja se oli herkullista. Sitä ei taida tavallisista kaupoista enää edes saada tai oli paikallinen herkku.
Riisi kuljetetaan toiselta puolelta maailmaa ja viljely kuluttaa paljon vettä. Hyvä jos on vaihtoehtoja.
Mä juon ohrapirtelöä päivittäin. Ihan vaan alentaakseni kolesterolia.
Itse keitän puuron litistetyistä maisseista. Kellogs-tuotemerkillä on ainakin niitä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paluu menneille vuosikymmenille.
Suomessa riisi korvasi ohran ruoanlaitossa 1950-luvulla.
Voitte siis syyttää tästäkin suuria ikäluokkia.
Oho. En tiennyt että sitä on ennen käytetty. Ohrarieskaa söin lapsena ja se oli herkullista. Sitä ei taida tavallisista kaupoista enää edes saada tai oli paikallinen herkku.
Kyllä ohrarieskaa löytyy ainakin täällä Oulun seudulla kaupoista. Itsekin pidän siitä paljon.
Pirkan vastaavat ovat myös hyviä ja aavistuksen edullisempia.
Vierailija kirjoitti:
Pirkan vastaavat ovat myös hyviä ja aavistuksen edullisempia.
Millä nimellä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paluu menneille vuosikymmenille.
Suomessa riisi korvasi ohran ruoanlaitossa 1950-luvulla.
Voitte siis syyttää tästäkin suuria ikäluokkia.
Oho. En tiennyt että sitä on ennen käytetty. Ohrarieskaa söin lapsena ja se oli herkullista. Sitä ei taida tavallisista kaupoista enää edes saada tai oli paikallinen herkku.
Kyllä ohrarieskaa löytyy ainakin täällä Oulun seudulla kaupoista. Itsekin pidän siitä paljon.
Etelä-Suomen kaupoissa ei saatavilla.
Oli kaupassa samassa hyllyssä kuin puurohiutaleet eikä riisin ja makaronin kanssa.