Montako kertaa jauhelihakastikkeen lämmittää uudelleen??
Päivä 1: Tein jauhelihakastikkeen
Päivä 2: Lämmitin jauhelihakastiketta ja annoksesta jäi jonkun verran yli,
voiko tuon ylijäänneen vielä säästää ja lämmittää uudelleen huomenna vai heitänkö roskiin
Kommentit (11)
Sen voi myös pakastaa, jos on pakastin.
Eikö sulla ole mikrouunia? Lämmitä annos kerrallaan ja pidä loput jääkaapissa. Ilmeisesti maalle eivät ole nämä uudet keksinnöt vielä ehtineet.
(Mikrouuni keksittiin 1945)
Miksi et kauhonut sitä kastiketta erilliseen astiaan ja lämmittäny sitä? Ei ole suositeltavaa lämmittää ja jäähdyttää uudelleen ja uudelleen mitään tuotetta.
Et taida olla penaalin terävin kynä
Kun uudelleen lämmität ruokaa, lämmitä vain sen verran, kun tarvitset! Nyt myöhäistä!
Vinkkinä näillä pakkasilla ruuan valmistuksen jälkeen kannattaa hyödyntää takaterassia tai parveketta. Siellä saa hyvin ruuan nopeasti jäähtymään.
Voit lämmittää vielä. Seuraavalla kerralla sitten lämmitä kastiketta kerralla vain sen verran kun kerralla syöt.
Vierailija kirjoitti:
Voi. Lämmität vaan kunnolla.
Näin, eli anna kastikkeen kiehua hetki kunnolla kun lämmität sitä.
Laitan aina jauhelihakastikkeen 0.3 l pakasterasioihin. Lämmittää voi tietysti pari kertaa.
No kyllä mä olen tehnyt niin. Ei ole ideaalia, mutta riski on kuitenkin aika pieni.