Lue keskustelun säännöt.
Jos keitätte liikaa spagettia niin pakastatteko aina loput?
Kommentit (6)
Kuivaan ne lämpöpatterin päällä uudenveroisiksi...
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
En tietenkään. Siitähän tulee sulattaessa ihan p*skaa mössöä. Ylijääneen spagetin voi lämmittää seuraavana päivänä ylijääneen bolognese kastikkeen joukossa. Tai heittää pois.
Kannattaa keittää spagettia sopiva määrä, sen verran kun aikoo syödä.
En pakasta vaan jatkojalostan sen viimeistään seuraavana päivänä uudeksi ruuaksi. Kaikki ruoka ei sovellu pakkaseen, mutta sen voi käyttää seuraavana päivänä pois toiseen ruokaan.
On olemassa sellaisia pastamittoja, reikämittoja...
Keitän aina makaronia, halvenpaa. Sitäkään ei koskaan laiteta roskiin. Voi syödä vaikka kuoripottujen lisukkeena. Joo, pakastan jos on pakko, vaikka pakastin syö silloin enemmän sähköä.