Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Onko raaka-aineilla ja niiden laadulla muka jotain väliä ruuanlaitossa?
31.01.2024 |
Ravintolatkin tuntuvat säästävän ja hankkivan halvimmat raaka-aineet ja silti lopputuotteet hinta on kova. Ravintolat sikseen, mutta onko kotitalouskokin ruuanlaitossa raaka-aineilla ja niiden laadulla väliä? Ostatko sinä halvinta vai kalleinta ja kokkaat niistä pöperösi?
Kommentit (2)
No ainakin oma suu syö mieluummin esim tuorekasviswokkia kuin lötköistä pakastevihanneksista tehtyä
Broilerinroippeita marinadissa ei huoli erkkikään. Itse teen ruuan fileestä ja pilkon tarpeen mukaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Onhan sillä nyt väliä! Koitapa tehdä perunamuusia makaroonista tai mädistä potuista. Ei oikein onnaa, eri syistä tietenkin.
Mutta jos puhutaan elintarvikekelpoisista raaka-aineista, niin halvin ei aina ole huonoin ja joskus se kallein ei oikein sovi siihen ruokaan. Valmistusmenetelmäkin vaikuttaa, jos tekee pitkään haudutettavaa tomaattikastiketta, niin turhaan siihen laittaa kaupan kalleinta tomaattimurskaa.