Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko raaka-aineilla ja niiden laadulla muka jotain väliä ruuanlaitossa?

Vierailija
31.01.2024 |

Ravintolatkin tuntuvat säästävän ja hankkivan halvimmat raaka-aineet ja silti lopputuotteet hinta on kova. Ravintolat sikseen, mutta onko kotitalouskokin ruuanlaitossa raaka-aineilla ja niiden laadulla väliä? Ostatko sinä halvinta vai kalleinta ja kokkaat niistä pöperösi?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
31.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onhan sillä nyt väliä! Koitapa tehdä perunamuusia makaroonista tai mädistä potuista. Ei oikein onnaa, eri syistä tietenkin.

Mutta jos puhutaan elintarvikekelpoisista raaka-aineista, niin halvin ei aina ole huonoin ja joskus se kallein ei oikein sovi siihen ruokaan. Valmistusmenetelmäkin vaikuttaa, jos tekee pitkään haudutettavaa tomaattikastiketta, niin turhaan siihen laittaa kaupan kalleinta tomaattimurskaa.

Vierailija
2/2 |
31.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ainakin oma suu syö mieluummin esim tuorekasviswokkia kuin lötköistä pakastevihanneksista tehtyä 

Broilerinroippeita marinadissa ei huoli erkkikään. Itse teen ruuan fileestä ja pilkon tarpeen mukaan. 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla