Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Suolan vähentäjät!

Vierailija
26.01.2024 |

Mitä leipiä ja juustoja yms. teillä on käytössä?

Vertailu on tosi aikaa vievää ja itsekään ei juuri ehdi leipoa. Itse olen suuri juustohiiri, joten on epärealistista kuvitella täydellistä juustottomuutta. Millä voisi vaikka fetajuuston korvata salaatissa?

Muita vinkkejä?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
26.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jospa vähentää. Muttei liikaa. Koska sitten taas elimistöön ei imeydy nesteet jos ei ole yhtään suolaa. Pari kertaa päivässä suolaa ainakin ruuassa, keski-iässä varsinkin. Esim. aamulla leivän päällä ja ruuassa tms. Joku voi tarvita illalla sen leivän.

Vierailija
2/10 |
26.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei taida leipä ja juusto olla suurimpia suolan lähteitä. Turha niistä on karsia. Ellet sitten vedä molempia kilokaupalla päivässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
26.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä leivissä ja juustoissa aika paljon suolaa on.

Vierailija
4/10 |
26.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kai olet jo vaihtanu nornisuolan Pansuolaan?

Vierailija
5/10 |
26.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Currya kun panee niin voi laittaa huomattavasti vähemmän suolaa. Sopii melkein kaikkeen, ei ehkä naudanlihaan mutta sitä ei muutenkaan kantis syödä. 

Vierailija
6/10 |
26.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kai olet jo vaihtanu nornisuolan Pansuolaan?

Kyllä toki. Mutta ei riitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
26.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen ottanut ohjeeksi että 0,jotakin kun on suolaa per sata grammaa, se on ok.

ELi vaikka 0,9gr/100gr

ja se feta, pilko kuutio pienemmäksi ja laita vähemmän

Vierailija
8/10 |
26.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leipäjuusto sopii salaattiin ja siinä on huomattavasti vähemmän suolaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
28.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Vierailija
10/10 |
29.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fetajuustoa ei kyllä paljon mikään korvaa. Korkeintaan voi etsiä ainakin hiukan vähempisuolaisia versioita mutta fetassa on kyllä suolapitoisuus kahden prosentin päällä järjestään.

Muista juustoista kannattaa ottaa huomioon että emmental on valmistusprosessinsa takia vähäsuolaisempi,  alle prosentin, kun muut juustot tuppaavat olemaaan yli puolitoista.

 

 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kolme kolme