Ajattelin että ostan leipomosta patonkia. Mitä vielä, siinä on suolaa 1,8 grammaa per 100 g leipää. Ihmekös että on hyvää?
Yllätyin että miten suolapitoista voi olla. Tavallista leipomon tuoretta patonkia.
Esimerkiksi näkkäri mitä syön sisältää 0,9 grammaa suolaa eli puolet tuosta vaikka olen ajatellut että näkkileipä olisi leiväksi aika suolainen. Ei taidakaan olla. Ymmärrän miksi jotkut sanoo että leipä voi turvottaa.
Onko sulla tullut yllätyksiä ruokien ravintoaineissa?
Kommentit (6)
Moni kaupan leipä sisältää paljon suolaa, mutta tuotteiden väliset erot on isoja. Kannattaa joskus katsoa pussin taakse että mitä siellä lukee.
Tossa on puolet enemmän kuin keskimääräisessä leivässä eli on tosi suolaista.
Juu. On niissä suolaa, vehnää ja rasvaa. Miksi Thaimaassa on muuten Patong Beach? Onko siellä patonkia.
Kai siellä oli muutakin kun yhtä sorttia leipää?