Siitä Janakkalan makaronilaatikosta vielä...
Joo, ruoka oli tehty väärin mikä sekin on outoa.
Kuka voi kämmätä makaronilaatikon.
Mutta ihmettelen enemmän sitä että kuka laatikon laittoi lasten syötäväksi?
Perssilmälläkin näkee että ihan paskaa.
Silti tiskiin vaan ja kauha siihen että ottakaa.
En tajua
Kommentit (61)
Siinä kävi pieni kömmähdys kun menivät sitä makaronilaatikoksi kutsumaan kun oikea termi olisi ollut keitto.
Katsoin Ylestä sen kuvan. Miten se yleensä on saatu aikaan ihmetyttää. Se on sen näköistä kuin huonosti paistettu jauheliha, makaronit ja vesi olisi sekoitettu keskenään. Sitten pistetty uuniin, ei paistettu lainkaan, ehkä lämmitetty uunissa.
Muistutti enemmän keittoa kuin makaroonilaatikkoa. Onkohan termit mennyt sekasin? Minkälaisia kokkeja siellä on? Gordon Ramsayn painajainen
Vierailija kirjoitti:
Siinä kävi pieni kömmähdys kun menivät sitä makaronilaatikoksi kutsumaan kun oikea termi olisi ollut keitto.
Joo keittoa tosiaan. Jos tehdään makaronilaatikko kattilassa keittämällä, niin siinäkään ei ole ylimääräistä vettä. Keittäminen lopetetaan, kun vesi on imeytynyt.
En ole suurtalouskokki, mutta veikkaan, että kyseessä on ollut jonkinlainen esivalmiste, joka olisi pitänyt ennen tarjoilua paistaa. Nyt on käytetty jotain lyhyempää lämmitystä, joka on saanut proteiinit hyytymään valkoisiksö mönteiksi ja liika neste on jäänyt lillumaan, kun lisäkypsennystä ja haihtumista ei ole tapahtunut.
Vierailija kirjoitti:
On nirsoja tullut suomalaisista. Ruokaa sekin on vaikkei makaronilaatikolta näyttäisikään.
Tekisi kyllä suursota, pula-aika todella hyvää suomalaisille. Palauttaisi nöyryyttä jokaiselle.
Entisiin aikoihin onkin hyvä verrata.
Kehitys kehittyy. Tuskin sinäkään siellä enää missään päreen valossa mitään savumerkkejä vauvapalstalle lähettelet
Olisivat vain tarjonneet sen keittona.
Miten keittiön tädeillä oli kanttia laittaa tuo sotku tarjolle? Seisoiko järki? Syöttääkö ne omille kakaroilleenkin epämääräistä raakaa sotkua?
Vierailija kirjoitti:
Miten keittiön tädeillä oli kanttia laittaa tuo sotku tarjolle? Seisoiko järki? Syöttääkö ne omille kakaroilleenkin epämääräistä raakaa sotkua?
Niiden on pakko laittaa tarjolle sitä mitä tulee, koska muuten ei ole mitään ruokaa. Tuo ei ollut ensimmäinen "väärä paistolämpötila", Janakkalassa on tarjottu koko syyslukukauden ajan ruokaa, jota ei voi ruuaksi edes kutsua. Siitä on valitettu, siitä on tehty lukuisia pyyntöjä korjata asia, mutta mitään muutosta ei ole. Tuo puoliraaka puolivalmiste on jäävuoren huippu; siellä on nähty kastiketta, jossa on vettä ja jotain jauheklönttejä, pataruokaa, joka näytti edellisenä päivänä roska-astiasta kerätyltä (ja saattoi sellaista ollakin), makkara-kananmunavuokaa, jossa kananmuna ei ollut hyytynyt, mutta makkara oli palanut karrelle jne.
Vierailija kirjoitti:
On nirsoja tullut suomalaisista. Ruokaa sekin on vaikkei makaronilaatikolta näyttäisikään.
Tekisi kyllä suursota, pula-aika todella hyvää suomalaisille. Palauttaisi nöyryyttä jokaiselle.
EI se ketään millään tavoin opeta nöyräksi ja kuuliaiseksi, jos rauhan aikana tahallaan sössii ruuan ja sen raaka-aineet, perimätiedon mukaan sota-aikanakin parhaansa yrittivät siitä vähästä mitä oli tarjolla, ainakin yleensä. Kai silloinkin tietysti näitä kurittaja-perseilijä sosiopatologeja jonkin verran oli.
Vierailija kirjoitti:
Katsoin Ylestä sen kuvan. Miten se yleensä on saatu aikaan ihmetyttää. Se on sen näköistä kuin huonosti paistettu jauheliha, makaronit ja vesi olisi sekoitettu keskenään. Sitten pistetty uuniin, ei paistettu lainkaan, ehkä lämmitetty uunissa.
Ei kai siinä muuta vaihtoehtoa ole kuin se, että kauhan varressa on ollut joku työkkärin pakottama raukka ( sympatiat hänelle), joka ei ole koskaan tehnyt minkäänlaista ruokaa. No ton firman Brittitausta kyllä antaa myös tietyt mielikuvat. Tämähän ei ollut yksittäinen tapahtuma vaan luokatonta ruokaa on aikaisemminkin tarjottu. Itkettäisi jos ei niin paljon raivostuttaisi. Jatkakaa ja nostakaa ihmeessä kaikkien hyvinvointi !!!! alueiden pomojen liksaa.
Lapsille ja vanhuksille syötetään ala-arvoista ruokaa, toisin on vankilassa.
Mietin milloin tuosta saadaan leviämään meemi maailmalle Suomen maksuttomasta kouluruuasta...!
Jospa sitten saataisin parannusta aikaan...
pula aikana suomessa on tehty ihan kelpo ruokaa tähän verrattuna. ennen kouluissa oli usein puuroa ja hilloa. tohon verrattuna puuro olis edes syömökelpoista ja kypsää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miten keittiön tädeillä oli kanttia laittaa tuo sotku tarjolle? Seisoiko järki? Syöttääkö ne omille kakaroilleenkin epämääräistä raakaa sotkua?
Niiden on pakko laittaa tarjolle sitä mitä tulee, koska muuten ei ole mitään ruokaa. Tuo ei ollut ensimmäinen "väärä paistolämpötila", Janakkalassa on tarjottu koko syyslukukauden ajan ruokaa, jota ei voi ruuaksi edes kutsua. Siitä on valitettu, siitä on tehty lukuisia pyyntöjä korjata asia, mutta mitään muutosta ei ole. Tuo puoliraaka puolivalmiste on jäävuoren huippu; siellä on nähty kastiketta, jossa on vettä ja jotain jauheklönttejä, pataruokaa, joka näytti edellisenä päivänä roska-astiasta kerätyltä (ja saattoi sellaista ollakin), makkara-kananmunavuokaa, jossa kananmuna ei ollut hyytynyt, mutta makkara oli palanut karrelle jne.
No onpa omituinen pakko. Potkujako ne pelkää vai linnatuomiota? Hyppäävät sitten varmaan myös kymmenestä metristä pää edellä sementtiin kun kerran käsketään. Ziisus, mitä vastuuttomuutta, tyhmyyttä ja vässyköintiä. Ja aikuisia ihmisiä muka pitäisi olla.
Tuossa ateriapalvelun sopimuksessa pitäisi olla maininta, mikäli ruoka on ällöttävää, on Compass Groupin firman johtajien todistettava, että se mattö on ihmisille kelvollista ravintoa. Nyt johtoportaan tyypit ottaa haarukat esiin ja alkaa lappaamaan sitä ällöttävää makaroonilaatikkoa naamaansa. Suurella ruokahalulla. Tämä videoidaan ja näytetään iltauutisissa kevennyksenä! NiiN! (ei muuten ollut ensimmäinen kerta, kun Compass Group ateriapalvelu sössii nämä ruokailu asiat)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miten keittiön tädeillä oli kanttia laittaa tuo sotku tarjolle? Seisoiko järki? Syöttääkö ne omille kakaroilleenkin epämääräistä raakaa sotkua?
Niiden on pakko laittaa tarjolle sitä mitä tulee, koska muuten ei ole mitään ruokaa. Tuo ei ollut ensimmäinen "väärä paistolämpötila", Janakkalassa on tarjottu koko syyslukukauden ajan ruokaa, jota ei voi ruuaksi edes kutsua. Siitä on valitettu, siitä on tehty lukuisia pyyntöjä korjata asia, mutta mitään muutosta ei ole. Tuo puoliraaka puolivalmiste on jäävuoren huippu; siellä on nähty kastiketta, jossa on vettä ja jotain jauheklönttejä, pataruokaa, joka näytti edellisenä päivänä roska-astiasta kerätyltä (ja saattoi sellaista ollakin), makkara-kananmunavuokaa, jossa kananmuna ei ollut hyytynyt, mutta makkara oli palanut karrelle jne.
Oho. Kyseisin firman päättäjät omilla kasvoillaan julkisuuteen vastaamaan !
Vierailija kirjoitti:
Miten keittiön tädeillä oli kanttia laittaa tuo sotku tarjolle? Seisoiko järki? Syöttääkö ne omille kakaroilleenkin epämääräistä raakaa sotkua?
Luulis olevan edes vähän ammattiylpeyttä jäljellä, että olis jättänyt tarjoilematta. Toi vaan kertoo kaiken ettei välitetä yhtään mistään enää. Duunareista johtoportaaseeen asti kusee. Tosin, sellainen duunari minkälainen pomo.
Toi ruoka yksi maailman suosituin ja yksi helpoin ruoka tehdä. Mikään selitys ei mene järkeen, kun tollasta paskaa kehtaa laittaa esille. Laitteistoa ja muuta ei voi syyttää.
Vierailija kirjoitti:
On nirsoja tullut suomalaisista. Ruokaa sekin on vaikkei makaronilaatikolta näyttäisikään.
Tekisi kyllä suursota, pula-aika todella hyvää suomalaisille. Palauttaisi nöyryyttä jokaiselle.
Älä viitsi.
Oon syönyt ihan samaa toisessa koulussa.