Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tuli muuten hyvä kinkku, kun paistoin 95-asteiseksi.

Vierailija
25.12.2023 |

Oon aina ennen tyytynyt siihen "aivan liian ylikypsään" 85-asteen lämpötilaan ajatellen, että tämmöistä tämä nyt on, semisti vielä limaista varsinkin kylmänä. Tänä vuonna ajattelin, että kävi miten kävi, nyt koitan saada siitä vielä kuivempaa. Ja sain! Ihanaa leivän päällä, ei yhtään märkää, mutta ei kyllä mitenkään palanutta ja hapertunuttakaan.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
25.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olet päässyt oikeaan suuntaan. Itseolen  aina paistanut noin 100asteeseen. Mureaa sen olla pitää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kaksi neljä