Muikunmäti vai kirjolohen mäti?
Kommentit (13)
Muikun. Raudun mäti on kuin söisi pieniä marmorikuulia.
Muikun on parempaa, mutta ainakin kolme kertaa kalliimpaa. Jouluna eli kerran vuodessa syödään tuota.
Mäti on murhaa. Ketä syö kalojen vauvoja enää 2023?
Molemmat hyviä mutta varaa vain kirjolohen mätiin. Siihenkin panostan vain jouluna.
Noita ei voi edes verrata! Lohenmäti on pahaa, liian isot kuplat:(
Mutta siian- ja muikunmätiä voi verrata ja mulle käy molemmat. Siian on halvempaa mutta maussa en huomaa eroa.
Mukavammin se kirjolohen mäti poksahtelee. Mutta noissa on tuoreus a ja o. Muikun mäti on kamalaa jollei ole ihan tuoretta.
Vierailija kirjoitti:
Hinnassa on melkoinen ero.
Tiedän. Siksi onkin niin mielenkiintoista, että kirjolohen mielestäni parempaa. Ap
Miedosti savustettu kirjolohen mäti👍🏼
Kirjolohen mäti pitää valuttaa siivilässä, muuten on tosi vetistä. Ja ne isot pallot on outoja.
Vierailija kirjoitti:
Kirjolohen mäti pitää valuttaa siivilässä, muuten on tosi vetistä. Ja ne isot pallot on outoja.
Mädin syömisen idea on se mukava poksahtelu
Oon syöny vain kirjolohen mätiä joten vastaan sen. On terveysruokaa ja jatkossa kyllä ostan muulloinkin kuin jouluna. Herkkua.
Mieheni mäti on parasta.