Onko täällä joku koukussa blineihin ja mätiin niiden kanssa?
Kommentit (16)
Vierailija kirjoitti:
Oon asunu Latviassa ja Virossa puoli elämääni ja tuleehan niitä aamupalana kahviloissa syötyä välillä mutta viime aikoina olen ihastunut yhden kahvilan vegaaniseen chia-mätiin
Millaista se chia-mäti on? t.ap
Minä olen koukussa! Voi Ristus, kun helsingissä on muutamassa ravintolassa bliniviikko, niin olen ihan taivaassa! Kotona teen myös joskus blinejä, mutta vähän kevyemmällä reseptillä, että jaksaa mättää isomman pinon ilman, että alkaa rasvan määrä etoa.
Vierailija kirjoitti:
Minä olen koukussa! Voi Ristus, kun helsingissä on muutamassa ravintolassa bliniviikko, niin olen ihan taivaassa! Kotona teen myös joskus blinejä, mutta vähän kevyemmällä reseptillä, että jaksaa mättää isomman pinon ilman, että alkaa rasvan määrä etoa.
Mä en pidä ravintoloiden blineistä, liian isoja, paksuja ja rasvaisia.
Meidän suvussa on blinit tehty letun kokoisina, paistettu vaan ei uitettu voissa.
Joka vuosi pidämme 100 blinin juhlat ystäville, vuoden huipputapaus:) Jouluna paistan kolikon kokoisia blinejä alkupalapöytään
En oo koskaan syönyt mitään mätää.
Merileväkaviaarilla ja smetanalla blinit oli aikoinaan risteilyllä ihan superia. En tiedä onko enää nykyisin tarjolla.
No ihan hyviä, mutta täyttäviä. Syön mieluummin vain mätiä sipulin kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä olen koukussa! Voi Ristus, kun helsingissä on muutamassa ravintolassa bliniviikko, niin olen ihan taivaassa! Kotona teen myös joskus blinejä, mutta vähän kevyemmällä reseptillä, että jaksaa mättää isomman pinon ilman, että alkaa rasvan määrä etoa.
Mä en pidä ravintoloiden blineistä, liian isoja, paksuja ja rasvaisia.
Meidän suvussa on blinit tehty letun kokoisina, paistettu vaan ei uitettu voissa.
Joka vuosi pidämme 100 blinin juhlat ystäville, vuoden huipputapaus:) Jouluna paistan kolikon kokoisia blinejä alkupalapöytään
En tykkää letun kokoisista blineistä. Ne ovat liian ohuita. Mutta rasvan määrää vähennän radikaalisti. En myöskään käytä rasvaista smetanaa vaan kevyempiä ranskankermoja.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä olen koukussa! Voi Ristus, kun helsingissä on muutamassa ravintolassa bliniviikko, niin olen ihan taivaassa! Kotona teen myös joskus blinejä, mutta vähän kevyemmällä reseptillä, että jaksaa mättää isomman pinon ilman, että alkaa rasvan määrä etoa.
Mä en pidä ravintoloiden blineistä, liian isoja, paksuja ja rasvaisia.
Meidän suvussa on blinit tehty letun kokoisina, paistettu vaan ei uitettu voissa.
Joka vuosi pidämme 100 blinin juhlat ystäville, vuoden huipputapaus:) Jouluna paistan kolikon kokoisia blinejä alkupalapöytään
Upean kuuloista!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä olen koukussa! Voi Ristus, kun helsingissä on muutamassa ravintolassa bliniviikko, niin olen ihan taivaassa! Kotona teen myös joskus blinejä, mutta vähän kevyemmällä reseptillä, että jaksaa mättää isomman pinon ilman, että alkaa rasvan määrä etoa.
Mä en pidä ravintoloiden blineistä, liian isoja, paksuja ja rasvaisia.
Meidän suvussa on blinit tehty letun kokoisina, paistettu vaan ei uitettu voissa.
Joka vuosi pidämme 100 blinin juhlat ystäville, vuoden huipputapaus:) Jouluna paistan kolikon kokoisia blinejä alkupalapöytään
Upean kuuloista!
Miksi alapeukku? Ite olin ihan tosissani tossa kommentissa :D Oispa itellä kans noin! Blinejä oon paistanut kyllä sukulaisille, taikinaa tuntuu olevan aina liian paljon, se on juurikin noin et jokainen jaksaa syödä sen 2-3 bliniä.
Rakastan blinejä, mutten jaksa niitä itse väkertää. Mätiä ja smetanaa reilusti, sivuun vähän suolakurkkua. Nam.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä olen koukussa! Voi Ristus, kun helsingissä on muutamassa ravintolassa bliniviikko, niin olen ihan taivaassa! Kotona teen myös joskus blinejä, mutta vähän kevyemmällä reseptillä, että jaksaa mättää isomman pinon ilman, että alkaa rasvan määrä etoa.
Mä en pidä ravintoloiden blineistä, liian isoja, paksuja ja rasvaisia.
Meidän suvussa on blinit tehty letun kokoisina, paistettu vaan ei uitettu voissa.
Joka vuosi pidämme 100 blinin juhlat ystäville, vuoden huipputapaus:) Jouluna paistan kolikon kokoisia blinejä alkupalapöytään
En tykkää letun kokoisista blineistä. Ne ovat liian ohuita. Mutta rasvan määrää vähennän radikaalisti. En myöskään käytä rasvaista smetanaa vaan kevyempiä ranskankermoja.
Mulle se blini on vain alusta mädille ja muille täytteille. Iso ja paksu blini vie pullamaisena maun varsinaisista herkuista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä olen koukussa! Voi Ristus, kun helsingissä on muutamassa ravintolassa bliniviikko, niin olen ihan taivaassa! Kotona teen myös joskus blinejä, mutta vähän kevyemmällä reseptillä, että jaksaa mättää isomman pinon ilman, että alkaa rasvan määrä etoa.
Mä en pidä ravintoloiden blineistä, liian isoja, paksuja ja rasvaisia.
Meidän suvussa on blinit tehty letun kokoisina, paistettu vaan ei uitettu voissa.
Joka vuosi pidämme 100 blinin juhlat ystäville, vuoden huipputapaus:) Jouluna paistan kolikon kokoisia blinejä alkupalapöytään
Upean kuuloista!
Miksi alapeukku? Ite olin ihan tosissani tossa kommentissa :D Oispa itellä kans noin! Blinejä oon paistanut kyllä sukulaisille, taikinaa tuntuu olevan ain
Siksi meillä tehdään pienempiä blinejä, niitä syödään 6-10per nuppi. Syöjiä yleensä 10-16
Vierailija kirjoitti:
Rakastan blinejä, mutten jaksa niitä itse väkertää. Mätiä ja smetanaa reilusti, sivuun vähän suolakurkkua. Nam.
Uunipellillä tulee nopeasti. Ei toki aivan sama asia, mutta ajaa asiansa kiireessä.
Jouluisin syödään kaviaaria ja blinejä. Kaviaarin kilohinta oli 2750e mutta onneksi joulu on vaan kerran vuodessa eikä sitä mene paljoa kerralla :)
Oon asunu Latviassa ja Virossa puoli elämääni ja tuleehan niitä aamupalana kahviloissa syötyä välillä mutta viime aikoina olen ihastunut yhden kahvilan vegaaniseen chia-mätiin