Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko täällä joku koukussa blineihin ja mätiin niiden kanssa?

Vierailija
20.12.2023 |

Ketään?

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
20.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oon asunu Latviassa ja Virossa puoli elämääni ja tuleehan niitä aamupalana kahviloissa syötyä välillä mutta viime aikoina olen ihastunut yhden kahvilan vegaaniseen chia-mätiin

Vierailija
2/16 |
20.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oon asunu Latviassa ja Virossa puoli elämääni ja tuleehan niitä aamupalana kahviloissa syötyä välillä mutta viime aikoina olen ihastunut yhden kahvilan vegaaniseen chia-mätiin

         Millaista se chia-mäti on? t.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
20.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä olen koukussa! Voi Ristus, kun helsingissä on muutamassa ravintolassa bliniviikko, niin olen ihan taivaassa! Kotona teen myös joskus blinejä, mutta vähän kevyemmällä reseptillä, että jaksaa mättää isomman pinon ilman, että alkaa rasvan määrä etoa.

Vierailija
4/16 |
20.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minä olen koukussa! Voi Ristus, kun helsingissä on muutamassa ravintolassa bliniviikko, niin olen ihan taivaassa! Kotona teen myös joskus blinejä, mutta vähän kevyemmällä reseptillä, että jaksaa mättää isomman pinon ilman, että alkaa rasvan määrä etoa.

Mä en pidä ravintoloiden blineistä, liian isoja, paksuja ja rasvaisia. 

Meidän suvussa on blinit tehty letun kokoisina, paistettu vaan ei uitettu voissa. 

Joka vuosi pidämme 100 blinin juhlat ystäville, vuoden huipputapaus:) Jouluna paistan kolikon kokoisia blinejä alkupalapöytään

Vierailija
5/16 |
20.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En oo koskaan syönyt mitään mätää.

Vierailija
6/16 |
20.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Merileväkaviaarilla ja smetanalla blinit oli aikoinaan risteilyllä ihan superia. En tiedä onko enää nykyisin tarjolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
20.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ihan hyviä, mutta täyttäviä. Syön mieluummin vain mätiä sipulin kanssa.

Vierailija
8/16 |
20.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Minä olen koukussa! Voi Ristus, kun helsingissä on muutamassa ravintolassa bliniviikko, niin olen ihan taivaassa! Kotona teen myös joskus blinejä, mutta vähän kevyemmällä reseptillä, että jaksaa mättää isomman pinon ilman, että alkaa rasvan määrä etoa.

Mä en pidä ravintoloiden blineistä, liian isoja, paksuja ja rasvaisia. 

Meidän suvussa on blinit tehty letun kokoisina, paistettu vaan ei uitettu voissa. 

Joka vuosi pidämme 100 blinin juhlat ystäville, vuoden huipputapaus:) Jouluna paistan kolikon kokoisia blinejä alkupalapöytään

En tykkää letun kokoisista blineistä. Ne ovat liian ohuita. Mutta rasvan määrää vähennän radikaalisti. En myöskään käytä rasvaista smetanaa vaan kevyempiä ranskankermoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
20.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei nyt koukussa, mut megahyviä

Vierailija
10/16 |
20.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Minä olen koukussa! Voi Ristus, kun helsingissä on muutamassa ravintolassa bliniviikko, niin olen ihan taivaassa! Kotona teen myös joskus blinejä, mutta vähän kevyemmällä reseptillä, että jaksaa mättää isomman pinon ilman, että alkaa rasvan määrä etoa.

Mä en pidä ravintoloiden blineistä, liian isoja, paksuja ja rasvaisia. 

Meidän suvussa on blinit tehty letun kokoisina, paistettu vaan ei uitettu voissa. 

Joka vuosi pidämme 100 blinin juhlat ystäville, vuoden huipputapaus:) Jouluna paistan kolikon kokoisia blinejä alkupalapöytään

Upean kuuloista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
20.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Minä olen koukussa! Voi Ristus, kun helsingissä on muutamassa ravintolassa bliniviikko, niin olen ihan taivaassa! Kotona teen myös joskus blinejä, mutta vähän kevyemmällä reseptillä, että jaksaa mättää isomman pinon ilman, että alkaa rasvan määrä etoa.

Mä en pidä ravintoloiden blineistä, liian isoja, paksuja ja rasvaisia. 

Meidän suvussa on blinit tehty letun kokoisina, paistettu vaan ei uitettu voissa. 

Joka vuosi pidämme 100 blinin juhlat ystäville, vuoden huipputapaus:) Jouluna paistan kolikon kokoisia blinejä alkupalapöytään

Upean kuuloista!

Miksi alapeukku? Ite olin ihan tosissani tossa kommentissa :D Oispa itellä kans noin! Blinejä oon paistanut kyllä sukulaisille, taikinaa tuntuu olevan aina liian paljon, se on juurikin noin et jokainen jaksaa syödä sen 2-3 bliniä.

Vierailija
12/16 |
20.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rakastan blinejä, mutten jaksa niitä itse väkertää. Mätiä ja smetanaa reilusti, sivuun vähän suolakurkkua. Nam.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
20.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Minä olen koukussa! Voi Ristus, kun helsingissä on muutamassa ravintolassa bliniviikko, niin olen ihan taivaassa! Kotona teen myös joskus blinejä, mutta vähän kevyemmällä reseptillä, että jaksaa mättää isomman pinon ilman, että alkaa rasvan määrä etoa.

Mä en pidä ravintoloiden blineistä, liian isoja, paksuja ja rasvaisia. 

Meidän suvussa on blinit tehty letun kokoisina, paistettu vaan ei uitettu voissa. 

Joka vuosi pidämme 100 blinin juhlat ystäville, vuoden huipputapaus:) Jouluna paistan kolikon kokoisia blinejä alkupalapöytään

En tykkää letun kokoisista blineistä. Ne ovat liian ohuita. Mutta rasvan määrää vähennän radikaalisti. En myöskään käytä rasvaista smetanaa vaan kevyempiä ranskankermoja.

Mulle se blini on vain alusta mädille ja muille täytteille. Iso ja paksu blini vie pullamaisena maun varsinaisista herkuista. 

Vierailija
14/16 |
20.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Minä olen koukussa! Voi Ristus, kun helsingissä on muutamassa ravintolassa bliniviikko, niin olen ihan taivaassa! Kotona teen myös joskus blinejä, mutta vähän kevyemmällä reseptillä, että jaksaa mättää isomman pinon ilman, että alkaa rasvan määrä etoa.

Mä en pidä ravintoloiden blineistä, liian isoja, paksuja ja rasvaisia. 

Meidän suvussa on blinit tehty letun kokoisina, paistettu vaan ei uitettu voissa. 

Joka vuosi pidämme 100 blinin juhlat ystäville, vuoden huipputapaus:) Jouluna paistan kolikon kokoisia blinejä alkupalapöytään

Upean kuuloista!

Miksi alapeukku? Ite olin ihan tosissani tossa kommentissa :D Oispa itellä kans noin! Blinejä oon paistanut kyllä sukulaisille, taikinaa tuntuu olevan ain

Siksi meillä tehdään pienempiä blinejä, niitä syödään 6-10per nuppi. Syöjiä yleensä 10-16

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
20.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Rakastan blinejä, mutten jaksa niitä itse väkertää. Mätiä ja smetanaa reilusti, sivuun vähän suolakurkkua. Nam.

Uunipellillä tulee nopeasti. Ei toki aivan sama asia, mutta ajaa asiansa kiireessä. 

Vierailija
16/16 |
20.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jouluisin syödään kaviaaria ja blinejä. Kaviaarin kilohinta oli 2750e mutta onneksi joulu on vaan kerran vuodessa eikä sitä mene paljoa kerralla :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä seitsemän yhdeksän