pakastetusta kaalista keitto
Kuulin kaalin pakastamisesta että se pehmenee ja vetistyy että voisi käyttää kaalikääryleiden tekemiseen? No pakastin kaalin mutten nyt jaksa alkaa kääryleitä vässää joten ajattelin jos teen kaalikeiton kun punajuureksia löytyy porkkanaisia, sipulaa ja pottuakin jos tykkää sekä jauhelihaa.
Kai siitä pakastetusta kaalista tulee hyvä keittokin? Tietenkin vielä kypsytetään. Varmaan säästää keittoajassa. Harmi että kaali on vielä sisältä jäinen vaikka sen jo eilen otin sulamaan.
Kommentit (4)
Kaalikeitto voi olla tosi herkullinen, lisäisin runsaasti muita juureksia ja maustaisin hyvin.
Vierailija kirjoitti:
Kaalikeitto voi olla tosi herkullinen, lisäisin runsaasti muita juureksia ja maustaisin hyvin.
Lapissa teemme kaalipataa. Paistamme kaalin kevyesti ,paistamme jauhelihan ja sipulin, keitämme porkkanoita .kaikki yhteen pataan . Hieman vettä pohjalle, suopla pippuriliivatenlehtiä vaikka kaksi tai kolme ( laihduttaa),
Syodään puolukkojen ja riisin kanssa. Parin päivän päästä voitte tehdä vaikkapa piirakan tai piirakkoja voitaikinasta jätteistä jos jää. .
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kaalikeitto voi olla tosi herkullinen, lisäisin runsaasti muita juureksia ja maustaisin hyvin.
Lapissa teemme kaalipataa. Paistamme kaalin kevyesti ,paistamme jauhelihan ja sipulin, keitämme porkkanoita .kaikki yhteen pataan . Hieman vettä pohjalle, suopla pippuriliivatenlehtiä vaikka kaksi tai kolme ( laihduttaa),
Syodään puolukkojen ja riisin kanssa. Parin päivän päästä voitte tehdä vaikkapa piirakan tai piirakkoja voitaikinasta jätteistä jos jää. .
Laitan soijaa joukkoon ...
Toimii täysin keitossa. Jäädyttäminen saa kaalissa olevan veden laajenemaan, mikä rikkoo soluseiniä. Siksi sulatettu kaali on sellainen löysä. Periaatteessa se lyhentää keittoaikaa, mutta ei kaalin keittoaika muutenkaan ole niin tarkkaa hommaa.