Sinä joka e ypidä makeasta, miten herkuttelet?
Tai mitkä ovat herkkujasi!? Ei varmaan suklaat, jäätelö, karkit ja pullat sun muut "yleisimmät" herkut?
Kommentit (20)
Tuoreet marjat. Esim näin talvella pensasmustikat ja vadelmat. Hedelmät myös. Kesällä mansikat ja herneet.
hedelmät, leipä, homejuusto, savustettu liha tai kala
Miksi pitäisi erikseen "herkutella"? Ruoka on polttoainetta.
Juustot, oliivit, pähkinät ja tuoreet marjat.
Omenaa, päärynää, banania, tai muuta vast. kunhan nämä ei ole kasvatettua Suomessa :)
Siemennäkkäri. Siihen jää koukkuun.
Vierailija kirjoitti:
Juustot, oliivit, sipsit, kuivakinkut ja muut suolaiset.
Nämä on kyllä hyviä!
Lihahyytelö, hyvät nakit, paprika, savuläski ym.
Vierailija kirjoitti:
Omenaa, päärynää, banania, tai muuta vast. kunhan nämä ei ole kasvatettua Suomessa :)
Eikö nuo ole makeita ulkomaalaisina?
Pizza, haen sitä miltei joka viikonloppu.
Kaurapuuro voisilmällä, tajuttoman hyvää (ei ole vitsi). Kyytipojaksi jotain ihanaa tuoremehua.
Kahvi.
Mun juttuja ovat suolaiset ja happamat. Äsken samassa kipoaaa paprikatäytteisiä oliiveja, hillosipuleita ja cocktailkurkkuja.
Sipsit ja juustonaksut. Tosin harvoin enää herkuttelen.
Pidän marjojen ja hedelmien mausta. Niitä ei juurikaab tarvitse makeuttaa lisäsokerilla. Tämän vuoksi leivon itse.
En herkuttele, jos sillä tarkoitetaan jotain erikseen mehustelua viikonloppuisin tms. jonkin tietyn evään äärellä.
Hyvältä maistuvat happamat, suolaiset ja umamiset ruoat, niistä voisi sanoa että maku on herkullinen. Mutta en ala vartavasten hankkimaan/varaamaan niitä mihinkään ylimääräiseen iltapalanaposteluun tms.
Vierailija kirjoitti:
Miksi pitäisi erikseen "herkutella"? Ruoka on polttoainetta.
Kuulut siihen joukkoon, jonka mielestä ruuan ei edes kuulu maistua hyvältä, ja joka voisi vaihtaa syömisen vitamiinipillereihin, niin pääsisi siitäkin vaivasta.
Ihmisillä on eri mieltymyksiä. Toiset on mieltyneempiä makeaan, toiset suolaiseen. Se on yksilöllinen ominaisuus ja todettavissa jo lapsena.
Juustot, oliivit, sipsit, kuivakinkut ja muut suolaiset.